|
|
neděle 7. června, 12:27 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Růže
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Růže, královny zahrady
Holky, krásně vám to kvete. Snad to kroupy neomlátí.
Začíná rozkvétat stromková bezejmená. Takhle už zase ničí poupata a květy zlatohlávek tmavý. Spolu se zlatohlávkem zlatým přispěl k velmi rychlému odkvětu Athura Bella. I podle Agromanualu se nesmí ničit, může prý se pouze přemístit na jiné místo
. Poškodil i květy na jedlé jeřabině, část jeřabinek vůbec nenarůstá.
Koukám na nádheru kvetení, tady ještě nic, asi čekají na vodu shora. Snad se dnes v noci nebo zítra dočkáme, zatím ani kapka.
Zlatohlávci mají rádi jen některé růže, u mě nejradši wollerton old Hall. Tu mají rády i pilatky či co, má takové měkčí listy. Mám dost mšic, aspoň na pnoucí u terasy. Sice je ozobávají sýkorky, ale moc jim to nejde. Letos jsem se snažila likvidovat červené brouky z lilií, už tam jsou ty hnusné larvy. Aspoň ne na květech. Člověk to nemá nikdy úplně pod kontrolou.
Manco, snad jsem nikdy tolik brouků na liliích neměla, jak letos, teda i na řebčíkách. Jestli to bylo suchem...nevím
Holky, krása
U nás také již kvetou a kupodivu včerejší masakr přežily, jen jsou některé uválené. Kroupy, průtrž, vítr, no byl to mazec. Odnesly to hodně pivoňky, ještě teď leží. Zlatohlàvky tu máme též, vyžírají kde co. Ve velkých truhlíkách jsem našla spoustu obřích larev. Nejdřív jsem se vyděsila, že jsou od lalokonosce, ale nakonec je to od zlatohlàvka. Na mšice nám začali létat sršáni. To jsou samé radosti, že?
Tak aspoň pár dnešních fotek 
Ehm, snažím se vložit fotky a nedaří se mi to, všechny jsou zatím naležato. Nechápu. Ještě se mi to tu nestalo. Tak to bude možná chvilku trvat
No, tak snad... všechno jsem musela dát do screenshotu
Kamu, krásné růže máš
.
Kamu, souhlas s Elou, krásné růže
Taky se těším, snad po dnešní vodě se vzchopí.