neděle 8. září, 23:57 Svátek má Mariana
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Růže
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
quendery.rajce...
Re: Růže Györy
Talas Karel sekal trávu a já jí zapomněla přikrejt - no kropit jsem jí nechtěla.
quendery.rajce...
Dnešní prťavky pana Györyho - všechny celý den na plném slunci a vypadá to, že je jim to úplně fuk
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Konečně to začalo i u mě :-) Talas. Nezalévaný na výpeku.
quendery.rajce...
Parník Liptov a Amáde Laszlo
další do sbírky - první kvítek Eleonory, Ciocarlia a nezmar Šílený Ištván
quendery.rajce...
Leni, krása. Mně vykvetla nová Neti a nejde mi do hlavy jak to, že toho Šílenýho Ištvána nemám
Věrko teda nevím jak to že ho nemáš
na první foto je vidět jak kvete od spodu a to nad tím jsou všechno poupata bude mít takových 80cm jistých možná více,...
Přidávám ho do pugetů k velkokvwtkám vypadá s nimá moc pěkně,...ti ho o víkendu přivezu ju? já bych po tobě chtěla parník Liptov jestli by to šlo,... teda jestli je co stříhnout,..jinak mi písni co by si chtěla,...
Neti je božínka, taky mi snad pokvete
quendery.rajce...
Tak parník klidně šmiknu, poslední tak týden vyhodil další metrový výhony - kvete na starým dřevě. Tak ti vezmu letošní i ten s kvítky jo ? Romi, tobě šmiknu Cardinála a děvčata, kdo ještě něco budete chtít, písněte. Někdo na mně chtěl R. glaucu - přihlašte se prosím, ten Němec mi dává....
quendery.rajce...
Kvete další - Hybe.
quendery.rajce...
První poupě pnoucí Praha 89.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Nádhera
Nedá mi to a dám znovu Ištvána stále nakvétá a roste,..
Ckollo je půdopokryvka jak vyšitá snad pruty 2.5m - třetí foto s Ištvánem je porostlá kolem dokola,..
quendery.rajce...
Dneska vyhodila první kvítek Beys - ale je tak prťavý, že počkám s focením až jich bude víc.
danypv.rajce.id..
Věrko, jsem docela nadšená z růžindy Zora Lili, na kterou jsi mě navedla. Měňavka. Ale foto nemám, už odkvetla. Potvrzuji, že šílený ištván je krásná růže, potvrzuji, že vyhnal několik výhonů a je samý květ. Že je vysoký. Krásnej je.