úterý 16. prosince, 03:19 Svátek má Albína
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Otazka
Výsledné hodnocení: 4

O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 01.12.2007 22:54

Zkrátka jen tak si popovídat smiling smiley

PRUNED

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Otazka (01.08.2014 11:31)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 9 z 21
  • Autor: kaaj

Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 31.12.2024 10:32

u nás taky dvoje narozeniny- Marek a jeho sestra Klárka. love smiley

ale co mně udivuje...ještě ani rána a to je skoro poledne Silvestr . jindy dva dny dopředu rochali jak blbí confused smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kaaj (31.12.2024 10:35)

• Autor: Reklama

• Autor: Pinka

Datum: 31.12.2024 11:35

Tak to máte děvčata na konec roku docela záhul , budete ho mít opravdu veselý grinning smiley . Tak at´ si to užijete a oslavencům vše nej!

kaaj, u nás je celoroční zákaz, smí se jen dnes od 14.00 do rána 3.00, přesto rány byly i o vánocích.

Datum: 01.01.2025 13:10

no vynahradili si to winking smiley začali v podvečer v šest a valili do jedné v noci --- sad smiley

Datum: 01.01.2025 14:56

no aby toho nebylo málo - odešel nám bojler na teplou vodu . snad to je něco menšího , tak budeme zítra volat opraváře.

• Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 01.01.2025 15:05

Bojler jsme měnili v létě, fungoval OK, ale kapal v blbém místě bylo mu 15 let

Datum: 02.01.2025 15:05

náš bojler neteče- asi se spálila součástka , co topí .problém ale je , že ačkoliv máme na dohled podnikatele , co má pod sebou plyn , vodu , bojlery - tak více jak hodinu nebral nikdo telefon . po té době přišla sms , že jsou na horách a pracuje až 6.1 -

další dvě hodiny jsem volala druhému- ten nám vlastně ten bojler instaloval.. až po těch dvou hodinách ten telefon vzal .. vyptal se na adresu a pod- já jsem se zapomněla zeptat , kdy přijede. dosud nikdo /15 h a zase nebere telefon . napadá mně jen jedno slovo - a to je sprosté ..... angry smiley

• Autor: tak63

Datum: 02.01.2025 17:16

kaaj napsal(a):

................ a zase nebere telefon . napadá mně jen jedno slovo - a to je sprosté ..... angry smiley

Kaaj, také jsme letos měnili bojler, ale vše v pohodě. Jak píšeš, tak u tebe by se z toho jeden po, po, po, pohoršil ... třeba.

Datum: 02.01.2025 17:26

Tak my jsme na vsi a tady to jde líp. nový bojler zařídila neteř co dělá ve firmě kde se tohle ve velkém prodává a jak byl bojler doma tak nám ho známý vyměnil. Jenže to jsou ty výhody malé vesnice. A náš stále fungoval jen uř moc tekl, takže jsme bez vody nebyli. Přeju co nejrychlejší opravu, řemeslníci nám stárnou a co bude pak?

Datum: 02.01.2025 19:46

Vánoce a svátky obecně je problematický čas pokud se něco porouchá. Většinou se dá vydržet i když stále mám v paměti výpadek tepelného čerpadla a čekání na součástku. Nejhorší je, když se rozmarodí zvířata. U lidí taky žádná sláva ale dá se obejít.

Datum: 03.01.2025 06:36

no tak jo- už za tmy pán dorazil. ovšem není to jen topné tělísko , ale fakt to někde teče . takže nový bojler, dnes ho koupí a v sobotu nainstaluje. přes deset tisíc bez platby za práci .naštěstí máme coby důchodci nějaké úspory. smoking smiley taky dědek ted´ před svátky nečekaně dědil po svém bratranci .

Datum: 03.01.2025 17:51

Kaaj, tak se dočkáš. Je dobrý, pokud je nějaká rezerva. Ale mám pocit, že přibývá lidí, kteří velké rezervy nemaji. sad smiley

Datum: 04.01.2025 12:24

bojler vyměněný- hurá !!!! -

• Autor: bosk

Datum: 04.01.2025 17:38

Tak to je dobrý Káji.Mě se minulý rok taky všechno s*alo.Ted´ zase pračka,asi ložiska,zjistila jsem ale že má chuděra stará 20 let.Tak to už na to má nárok,ona totiž jela celý ty léta bez závady.

Datum: 05.01.2025 07:07

no jo - na řadě je taky pračka nebo kotel na plyn - všechno dochodí - taky my s dědkem winking smiley sad smiley

Datum: 05.01.2025 11:00

Kaaj, počítala bych do třetice. Moje zkušenost.Jak nějaké výměny začnou, tak jsou obvykle aspoň tři.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.