|
|
úterý 16. prosince, 03:19 Svátek má Albína
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
u nás taky dvoje narozeniny- Marek a jeho sestra Klárka.
ale co mně udivuje...ještě ani rána a to je skoro poledne Silvestr . jindy dva dny dopředu rochali jak blbí
Tak to máte děvčata na konec roku docela záhul , budete ho mít opravdu veselý
. Tak at´ si to užijete a oslavencům vše nej!
kaaj, u nás je celoroční zákaz, smí se jen dnes od 14.00 do rána 3.00, přesto rány byly i o vánocích.
no vynahradili si to
začali v podvečer v šest a valili do jedné v noci --- 
no aby toho nebylo málo - odešel nám bojler na teplou vodu . snad to je něco menšího , tak budeme zítra volat opraváře.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Bojler jsme měnili v létě, fungoval OK, ale kapal v blbém místě bylo mu 15 let
náš bojler neteče- asi se spálila součástka , co topí .problém ale je , že ačkoliv máme na dohled podnikatele , co má pod sebou plyn , vodu , bojlery - tak více jak hodinu nebral nikdo telefon . po té době přišla sms , že jsou na horách a pracuje až 6.1 -
další dvě hodiny jsem volala druhému- ten nám vlastně ten bojler instaloval.. až po těch dvou hodinách ten telefon vzal .. vyptal se na adresu a pod- já jsem se zapomněla zeptat , kdy přijede. dosud nikdo /15 h a zase nebere telefon . napadá mně jen jedno slovo - a to je sprosté .....
Kaaj, také jsme letos měnili bojler, ale vše v pohodě. Jak píšeš, tak u tebe by se z toho jeden po, po, po, pohoršil ... třeba.
(podle GPS v mobilu 620 m n.m.)
Tak my jsme na vsi a tady to jde líp. nový bojler zařídila neteř co dělá ve firmě kde se tohle ve velkém prodává a jak byl bojler doma tak nám ho známý vyměnil. Jenže to jsou ty výhody malé vesnice. A náš stále fungoval jen uř moc tekl, takže jsme bez vody nebyli. Přeju co nejrychlejší opravu, řemeslníci nám stárnou a co bude pak?
Vánoce a svátky obecně je problematický čas pokud se něco porouchá. Většinou se dá vydržet i když stále mám v paměti výpadek tepelného čerpadla a čekání na součástku. Nejhorší je, když se rozmarodí zvířata. U lidí taky žádná sláva ale dá se obejít.
no tak jo- už za tmy pán dorazil. ovšem není to jen topné tělísko , ale fakt to někde teče . takže nový bojler, dnes ho koupí a v sobotu nainstaluje. přes deset tisíc bez platby za práci .naštěstí máme coby důchodci nějaké úspory.
taky dědek ted´ před svátky nečekaně dědil po svém bratranci .
Kaaj, tak se dočkáš. Je dobrý, pokud je nějaká rezerva. Ale mám pocit, že přibývá lidí, kteří velké rezervy nemaji.
bojler vyměněný- hurá !!!! -
Tak to je dobrý Káji.Mě se minulý rok taky všechno s*alo.Ted´ zase pračka,asi ložiska,zjistila jsem ale že má chuděra stará 20 let.Tak to už na to má nárok,ona totiž jela celý ty léta bez závady.
no jo - na řadě je taky pračka nebo kotel na plyn - všechno dochodí - taky my s dědkem

Kaaj, počítala bych do třetice. Moje zkušenost.Jak nějaké výměny začnou, tak jsou obvykle aspoň tři.