|
|
středa 14. ledna, 20:34 Svátek má Radovan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Děkuji, hlavně má před sebou maturitu, je to takový chcípák ,stále nemocná. Jako malá měla
" Kawasaki syndrom " , .....pan primař to zjistil za pět minut dvanáct, to byla klika.
Zimní zahrada se sklem a keramikou a hlavně sněhem.
Vloni jsme byli na výletě ve sklárně Karlov, tak jsem si přikoupila koule. Dostala jsem i pod stromeček, ta se umístí až bude po mrazech a půda rozmrzlá. Bohužel jsem vyčetla, že sklárna ke konci roku skončila.
Baletku - dle rodiny přestárlou
jsem dala do gaury. Teď ve sněhu více vyniká, takové drobnosti pro radost.
Tak na kuk.
To jsou teda lízátka. Hele ale může že hřát, že jsi pro záchranu sklárny udělala maximum.
Skláři to nemají jedoduché. Nejdřív je rozhodil kovid a pak ty energie...Je to ruční práce, musí být oceněná a taky to za chvíli nebude nikdo umět udělat, bohužel. Politolog a filozof to neumí, ten jen okecává a přiživuje se na ostatních. Taky jsou potřeba, ale ne v tom množství co se děje.
Ještě mám kouli z malé sklárny od Berouna, kdysi prodávali na keramických trzích. Celý rok venku a v pohodě. Vím, že se po nich pídila Regina, když navštívila keramické trhy, nenašla k prodeji. Mají taky otevřeno celý rok, nemají eshop, i exkurze dělají. Možná zná Věrka. Líbí se mi to. 
U nás je na náměstí 2x do týdne otevřená malá sklárna. Už jsme s kamarádkami koupily hodně maličkosti, ale i krásného velkého anděla k 70tinám.
Naposledy skleněný bonbónek.
Pinko, hezký