|
|
středa 14. ledna, 22:01 Svátek má Radovan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
To jste mě připomněli se stavit pro slunečnici.
Také jsem zvědavá jak dopadne krmítko, 🙈
Kordul, dnes jsem chvíli kutil, ale není nějak čas. Snad to v neděli dorazím. Pak nalakuji a půjde ven ...
......vypadá už nyní perfektně
Kordulko, vždyť TAK je strojař
. Všechno musí být na setinu milimetru.
Krásný krmítko.
O milimetrech nepochybuju. Obdiv ve mně vyvolává dílna. Vše má svoje místo. O tom si tady můžu nechat jen zdát. Zdejší styl, pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos, s přibývajícím věkem přestává fungovat. 
O dílně jsem nepsala ... mám taky doma Luďka strojaře ... běda dát misku pro štěňata o dva cm dál jinak ... dílna jeho je taky taková. Dědkova dílna je opravdu pořádek je pro blbce. Teď jak řešil prostřední synátor sifon pod dřezem v kuchyni
... a proč jsi mi neřekl .... musel to vědět, ale dělal mrtvýho brouka
. No, všude je něco.
Všimla jsem si , v dílně všechno pintlich👍
Povídám Tomášovi,/ starši syn , opět nemocný, furt to přecházel a nyní se mu to vymstilo/
Potřebuje se mimo jiné prořezat švestka a uhrabat listí. Odpovědět " a musíme ji mít, švestky neměla a když tak má šarku". Mě to je jedno, ale kdo ji pokací. Řekni sousedovi, nějak se s ním dohodni, dej mu kmen.
Zítra koupím lak a bude dílo dokonáno ...
Pořádek si v nářadí udržuji, protože to šetří čas. Kouknu, vidím, šáhnu, mám
......Dědek vysype sklenici se šroubama na ubrus a ani mu to není blbý
na chatě si nářadí udržuju sama, ale zase stále něco hledám po zahradě, kleště a tak. Jinak krmítko super, jak funguje ta násypka. nedíval jste se dneska nekdp na " Zahradník při ruce " jaké používal pojidlo na ty lojové koule, to rozpustil lůj, ten normální smrtelník nesežene
(výška 360 m.n.m.)
Za zhotovení této budky by se nemusel stydět ani truhlář. Můj děda byl taky strojař, vše počítá na milimetry a i rostliny na záhonech musí lícov, ale pořádek v dílně je mu cizí. Ale on v tom nepořádku všechno najde. A já se ani nepokouším v tom zmatku něco najít. Ne všichni strojaři jsou pořádní. To není dáno povoláním. ale náturou.

Násypka je malá petka se širším hrdlem, aby se neucpávala a zavěšená asi 10 mm nad podlahou.
Taku, paráda
Už taky krmím. Ale jako vyfotit je, to je umění, kytky jsou lepší, ty nezdrhaj.
Kordul,ale on tvrdil,že jo,prý u řezníka.
Pokud je řeznik kámoš, tak to ano.
Pozdrav z " hotelu " .🙈