|
|
středa 9. září, 17:52 Svátek má Daniela
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Omlouvám se, ale byla jsem teď mimo domov i mimo počítač. Ještě se vracím k Regině
.
Znaly jsme se osobně, několikrát pro mne něco sháněla, volaly jsme si. Když přijdu na zahradu, vzpomínám.
Dostala jsem po té smutné události email od její dcery Kláry a je tam i vzkaz pro Weekařky.
Cituji :
Nezvladam vsem napsat.....Desne, desne mi chybi.
Evin, taky nám moc chybí, je po ní tady na weeku taková zvláštní prázdná díra. Není den, abych si tu na ni nevzpomněla. Přišlo mi, že znala odpověď skoro na všechno.
Tak Kláru od nás pozdravuj a vyřiď jí, že spousta z nás má od ní kytičky a že v našich myslích zůstane napořád
Gábi ,přesně tak a pokud si nebyla jistá,tak našla na netu.
A Reginu stále vzpomínám, stále mám pocit, že se tady ozve
taky mám ten pocit , že se Regi ozve...zrovna ve čtvrtek jsem upozorńovala vnučku , aby dávala pozor , že mám na plotě klematis od Regi --- ach jo
To je od dcery moc hezké, že v tom velkém smutku myslí i na nás.Děkujeme. I já mám od Regi kytičky, je to milá vzpomínka na ní .
Byli jsme sekat, já opatrně s holí ,jen tak trochu pošmajdala, pozdravila Reginu😓
Přijdu domů a nesu talíř do dřezu a už jsem lítla, tak tak jsem se zabrzdila o stůl😡👎
Kájo, nejsou mladí na Helfštýně?
ne- nejsou ---dnes byli v OBI . nakoupili materiál na opravu balkonů . vše i dlažbu -je už to všechno rozpraskané .
zítra máme zedníka... to zas bude-
Zdravím po dlouhé době.
Až teď jsem zjistila že Regina tu už není
Je mi to strašně líto, bude mi moc chybět.
Zrovna v neděli jsem na ni myslela, byla jsem poprvé v Kolíně.
Ano, je tu zvlastni prazdno a taky si porad myslim, ze jeste odpovi..
A na Spektru prestali davat Zahradnikuv svet, jak kdyby vedeli, ze verna divacka uz se nepodiva.. Mela jsem ho tez spojeny s ni.
Také jsem Klárce psala, asi 2x jsem si s ní předávala kytičky. A mám vás všechny pozdravovat.
dnes má Vendy taneční soutěž -- Praha kongresové centrum .. dcera měla včera pracovní zasedání v Olomouci a večer vlakem do Prahy. je unavená , už volala . soutěž je až do neděle.
Také jsem Klárce poslala pivoňku Reginu, měla radost. Snaží se tak nějak jet dál s kytkama podle maminky.
Děvčata, omylem jsem založila nové téma, které už existuje-Co kvete v červnu. Nevíte jak to zrušit? Dík.