|
|
středa 14. ledna, 21:41 Svátek má Radovan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
(380m n.m.)
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
To je mi líto, přeji Elence brzké uzdravení
.
Elence brzké uzdravení a návrat domů.

Poprve v životě jsem viděla divoký prasata
. Jdu do krámku naproti paneláku, vejdu dovnitř a prodavačka řekne -prasata, otočím se a tam kde jsem před minutou šla ,letělo 5 divočáků směrem do města. Docela jsem se rozklepala, viděla jsem to jen v TV.
Hlásím, že jsem vyřídila pozdravy od všech Elence a bez ztráty kytičky absolvovala po noci strávené mezi záchodem, vanou a postelí kolonoskopii. Elenka děkuje, zatím ještě nesmí ani na berle, v rámci rehabilitace absolvuje chodítko.
Mobilováním jsem pobavila půl domácnosti. Jednak obě blbějc slyšíme, mají špatný signál. dneska extrémně a Elence vypadával stále mobil. Ale něco jsme probraly.
Hlavně aby byla OK
Eliška začíná pít lektvár dnes a zítra jede na kolonoskopii do Chrudimi 🙈
Kordul, vyřiď jí, ať se nebojí, když absolvuje tu šílenou kůru před, vyšetření je legrace.
Ahoj všem, po dlouhé době nakouknu a ... Elííí co to provádíš.. koukej se dát brzo do kupy
Regi díky za info a též moc pozdravuju a posílam na dálku energii...
Je to tak, pod to se podepíšu. Jinak já mám výsledky ok, kontrola za tři roky
Cancourku, já až za pět let.
Počítám, že mě odhlásí i z onkologických kontrol. Čas šíleně letí. Už je to šest let, co jsem jezdila na ozařování. Samozřejmě se může přihodit leccos.
Skoro do poslední doby jsem si říkala, že člověka může překvapit nemoc nebo nějaká vyloženě neočekávaná událost. Dneska to vidím úplně jinak Kterýmukoliv peněz a slávy chtivýmu debilovi může prdnout v makovici a začnou padat bomby.
Jak dlouho trvá , než na operovány šedý zákal na to oko vidíte. Děda přečetl jen ty vrchní dva řádky ,jak před operací.
Už třeti měsic jedu jídelníček podle AM.
Úbytek váhy minimálni, je tedy fakt ,že mám málo pohybu.
špatně chodím , prostě neohnu nohu v koleně, tak opět na ortopedii , dostala jsem Hyaron za 1200 a informaci ,že to mám od zad ,to tedy říka už několik let. Ale já i když mám blbý nález a v PA jsou taky pro operaci, ale záda mě tak napadlo nějak nebolí , nejde mě " lampas " ze zad.
Tak proč neohnu koleno?
Kordul, nejsem ortopéd ale může to být. Vím z vlastní zkušenosti. Jak mě v rámci onkologie honili stále po CT, mám nějaký stařecký degenerativní nález na páteři a co se týče delší a rychlejší chůze, tak mě nebolí ani tak záda jako zadní strana stehen.Když se ale i zlehka opřu třeba o nákupní vozík,zřejmě tím srovnám částečně záda, tak můžu rejdit jako myš. Navíc se určitě svalstvo po dlouhodobém pobytu ve špitále nedalo tak dohromady. Ale už to nijak zásadně neřeším.
Regi vím jak bolí nohy od zad, ale tohle neohnu koleno, i také jak je oteklé , altroza tam je, měl by si udělat novy tengen a taky říkal, že mám v koleně vodu .Obléknout si ponožky, kalhoty, problém. 1200,- obstřik do kolene, proč ne do zad ?
On je naštvaný že si mě se zádama nechali v PA a operaci doporučuji ,ale nenuti mě, pokud pomahají kapačky. Možná ,že tý operaci neuteču a mezi náma ,jít na ni jako víc stará než jsem , to jsem tam zažila u jedné pacientky.
Už si nepamatuju, zda jsme tu nějak podrobněji probírali prohlídky seniorů k řidičskému průkazu. Panovaly kolem toho nejasnosti, někteří museli skutečně ke kardiologům jít. Konečně se situace vyjasnila
. Takže naštěstí zvítězil zdravý rozum a kardiologové nebudou zcela přetíženi přestárlými řidiči. Senioři nemusí kvůli řízení ke kardiologovi, stačí jiné potvrzení. Špatný překlad uváděl neexistující diagnózy - Zdopravy.cz