|
|
pondělí 17. listopadu, 14:18 Svátek má Mahuléna
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách
Spousta televizních pořadů a jejich témat je na jedno kopyto. Je sice v pořádku, že se lidm připomínají historická témata, ale připomínají se jenom některé a furt dokola. Vesměs je to jenom druhá světová, komunisti a vznik republiky. O jiných tématech se nehovoří vůbec, nebo jenom minimálně, takže pokud se někdo o historii vyloženě nezajímá, tak o tom nic neví. Stejné je to s historickými filmy. Točí se jenom minimum filmů, které by byly o něčem jiném, než o bolševicích a nacistech.
Porku, do značné míry souhlas. Bohužel hodně na jedno brdo je i spousta seriálů a pořadů. Vyjma Zahradníkova světa na Spektrum Home televizi sleduju málo ale užívám denně jako uspávadlo. A musím říct. že kolikrát nevím, co bych naladila.A to tu máme asi 100 kanálů.
dnes na Bartoloměje jsme byli v K, na pouti-teda večer na koncertu skupiny Hospodský bordel,kde hraje i náš vnuk Honzík.lidí tam bylo neskutečných, ale jsme seděli,takže OK.
Kaaj, víc než přeju takových zážitků
.
U nás byly Bartolomějské hody , nastěstí pro mne se už u nás [www.facebook.com] nezastavují, nemusím nic vychystávat. Už stárky nemám ... mívala jsem ... užila jsem si to tak, že odpolko jsem zalehla a spala, spím furt. Ani problém s TV nemám, opravdu spím v jednom kuse - krom praní a vaření každý den.
hezké-u nás to je jen pout´
naši jeli na dovolenou -i s dětmi .nejdříve Slovinsko Bohjinské jezero a pak Itálie mistrovství světa dračích lodí .tak si mládež prodloužila prázdniny .
[www.kolin.cz]
Tak tady probíhalo letos takhle. Ale je to už jen slaboučký odvar toho, co bývalo.
Kaaj, hezký prodloužení.
A skoro se směju, jak píšeš s dětmi. Už to skoro děti nejsou. Čas hrozně letí.
no jo- máš pravdu- hoši mají 14 let a Katka 9 let . a náš Marek skoro 180 cm -
u toho jezera je ale nádherně. jsem o něm ještě neslyšela.
v Ravenně v Itálii bude Zuzka závodit /dračí lodě. -je to mistrov. světa -
dnes už Ravenna- itálie-
ale o něčem jiném . - v noci jsem se vzbudila a otevřela balkon ,.na obloze byly nádherné hvězdy, přímo nad námi Velký vůz
Neskutečné, co si sem zyklo chodit za dementy s půjčkami. Potřebovali by nakopat pr...
Nahlásila jsem, ale je to vopruz.

Hlásila jsem brzo ráno .... ale asi je nás málo.
závody dračích lodí se letos nedařily.. byla tam havárie dvou lodí - i když ne naši , ale před nimi . a potom závod stál . taky porucha startovacího zařízení . k dovršení přišla silná bouřka --
jinak našim jeden závod unikl o dvě vteřiny. když se nedaří- tak se nedaří . jinak se byli podívat v San Marinu . mladým se líbilo - Marek psal nadšeně. vrací se v neděli ..
dnes je ve Štramberku blázinec- vystoupení několika skupín šermu - v deset průvod městem . dojeli i účastníci z Luxenburku .
ochutnávka burčáku a konečná bitva všech skupin . naši taky vystupují - to tam zase bude blázinec.
STK Ok,
Ještě mě konečně přijede pokrývač omrknout střechu🥰
Byla jsem se podívat v lese. S úžasem jsem zjistila, jaké je sucho, po houbách ani památky, přitom spadlo tolik vody....je pravda, že sucho bylo neskutečné, tak se to trochu spravilo. A už zase otravují komáři, furt.