pondělí 17. listopadu, 14:18 Svátek má Mahuléna
Není fotka
Vyhledávání

Co se kde šustne

Zajímavé foto

Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Aktuální kategorie: help   Vše > Ostatní a volné téma > Co se jinam nehodí
Diskutujte! Je spousta věcí na které tu není chlíveček

Podkategorie:

Autor: Otazka
Výsledné hodnocení: 4

O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 01.12.2007 22:54

Zkrátka jen tak si popovídat smiling smiley

PRUNED

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil Otazka (01.08.2014 11:31)

Komentáře a názory

Aktuální stránka: 1 z 20
  • Autor: mr.pork

Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 24.08.2024 20:30

Spousta televizních pořadů a jejich témat je na jedno kopyto. Je sice v pořádku, že se lidm připomínají historická témata, ale připomínají se jenom některé a furt dokola. Vesměs je to jenom druhá světová, komunisti a vznik republiky. O jiných tématech se nehovoří vůbec, nebo jenom minimálně, takže pokud se někdo o historii vyloženě nezajímá, tak o tom nic neví. Stejné je to s historickými filmy. Točí se jenom minimum filmů, které by byly o něčem jiném, než o bolševicích a nacistech.

• Autor: Reklama

• Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Datum: 24.08.2024 23:25

Porku, do značné míry souhlas. Bohužel hodně na jedno brdo je i spousta seriálů a pořadů. Vyjma Zahradníkova světa na Spektrum Home televizi sleduju málo ale užívám denně jako uspávadlo. A musím říct. že kolikrát nevím, co bych naladila.A to tu máme asi 100 kanálů.

• Autor: kaaj

Datum: 25.08.2024 07:09

dnes na Bartoloměje jsme byli v K, na pouti-teda večer na koncertu skupiny Hospodský bordel,kde hraje i náš vnuk Honzík.lidí tam bylo neskutečných, ale jsme seděli,takže OK. winking smiley

Upraveno 2 krát. Naposledy upravil kaaj (27.08.2024 15:57)

• Autor: babkaela

Datum: 25.08.2024 08:21

Kaaj, víc než přeju takových zážitků love smiley flower smiley .

U nás byly Bartolomějské hody , nastěstí pro mne se už u nás [www.facebook.com] nezastavují, nemusím nic vychystávat. Už stárky nemám ... mívala jsem ... užila jsem si to tak, že odpolko jsem zalehla a spala, spím furt. Ani problém s TV nemám, opravdu spím v jednom kuse - krom praní a vaření každý den.

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil babkaela (25.08.2024 08:24)

Datum: 29.08.2024 08:05

oip (1).jpg

hezké-u nás to je jen pout´

naši jeli na dovolenou -i s dětmi .nejdříve Slovinsko Bohjinské jezero a pak Itálie mistrovství světa dračích lodí .tak si mládež prodloužila prázdniny . winking smiley

Upraveno 1 krát. Naposledy upravil kaaj (29.08.2024 08:12)

Datum: 29.08.2024 11:09

[www.kolin.cz]

Tak tady probíhalo letos takhle. Ale je to už jen slaboučký odvar toho, co bývalo.

Kaaj, hezký prodloužení. thumbs down A skoro se směju, jak píšeš s dětmi. Už to skoro děti nejsou. Čas hrozně letí.

Datum: 29.08.2024 12:23

457156267_8418626394828554_3441329256798291910_n.jpg

no jo- máš pravdu- hoši mají 14 let a Katka 9 let . a náš Marek skoro 180 cm -

u toho jezera je ale nádherně. jsem o něm ještě neslyšela. confused smiley v Ravenně v Itálii bude Zuzka závodit /dračí lodě. -je to mistrov. světa -

Upraveno 3 krát. Naposledy upravil kaaj (30.08.2024 07:46)

Datum: 03.09.2024 15:25

dnes už Ravenna- itálie-

ale o něčem jiném . - v noci jsem se vzbudila a otevřela balkon ,.na obloze byly nádherné hvězdy, přímo nad námi Velký vůz eye popping smiley

Datum: 06.09.2024 08:23

Neskutečné, co si sem zyklo chodit za dementy s půjčkami. Potřebovali by nakopat pr...

• Autor: gabca

Datum: 06.09.2024 08:33

Nahlásila jsem, ale je to vopruz. angry smiley thumbs up

• Autor: babkaela

Datum: 06.09.2024 10:32

Hlásila jsem brzo ráno .... ale asi je nás málo.

Datum: 07.09.2024 09:17

závody dračích lodí se letos nedařily.. byla tam havárie dvou lodí - i když ne naši , ale před nimi . a potom závod stál . taky porucha startovacího zařízení . k dovršení přišla silná bouřka -- thumbs upjinak našim jeden závod unikl o dvě vteřiny. když se nedaří- tak se nedaří . jinak se byli podívat v San Marinu . mladým se líbilo - Marek psal nadšeně. vrací se v neděli ..

dnes je ve Štramberku blázinec- vystoupení několika skupín šermu - v deset průvod městem . dojeli i účastníci z Luxenburku .

ochutnávka burčáku a konečná bitva všech skupin . naši taky vystupují - to tam zase bude blázinec.

• Autor: kordula

Datum: 23.09.2024 15:01

img_20240923_145742.jpg

STK Ok,

Ještě mě konečně přijede pokrývač omrknout střechu🥰

• Autor: alenak

Datum: 23.09.2024 20:13

Byla jsem se podívat v lese. S úžasem jsem zjistila, jaké je sucho, po houbách ani památky, přitom spadlo tolik vody....je pravda, že sucho bylo neskutečné, tak se to trochu spravilo. A už zase otravují komáři, furt.

Upozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení

Nejste registrovaní?
zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace

Zajímavé foto
Zajímavé diskuze
Barbra a Daniel

adoptivní děti WEEKu

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah.
Provoz diskuze se řídí Pravidly zasílání příspěvků na serveru Week.cz.

RSS vše - RSS vše - Diskuze - RSS - Co se jinam nehodí (Diskuze)

Přidej na Seznam    

(c) 2006-14 Week.cz | Kontakt - Podmínky užívání - Nápověda

Tento server používá software Phorum.