|
|
pátek 14. srpna, 11:55 Svátek má Alan
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Co se jinam nehodí
hodnocení: 4.60
Diskutujte!
Je spousta věcí na které tu není chlíveček
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá
Nedávno jsem dočetl knížku o ledoborcích.
Vyrobil jsem si záložku. Nakreslil jsem na ni obrázek podle knížky. Můžete sami posoudit, jak se mi to povedlo. je to jenom takový jednoduchý nákres.
dobrý, já bych to nedala
Ta kresba nebyla nějak složitá. Nejtěžžší je odhadnout správné proporce. Jinak to nebylo náročné na nějaké stínovaní a detaily.
Mám tu náročnější kresby. ta loď je jenom taková "rychlovka".
Koupila jsem si v Polsku zamozavlažovaci květináč , ovšem soudruzi asi udělali chybu a květinač byl nefunkční. Tak jsem vzala vnitřek z jiného květináče a upravila , hold není nad šikovné české ručičky 😄
Kordul a kdyby v těch špuntech, co vedou nahoru byla dírky, tak by to fungovalo ne? Udělal by se pod tím prostor na vodu a když by to dosahlo hladiny vršků těch špuntů, tak by se to napilo. Jinak by se ta přebytečna voda držela pod tím.
Chybí tam tohle, dá se to sehnat ,kus 80,- ,ale ten můj nápad to také vyřešíl. 👍
Ta zelená plachta na volieře/ aby na nás nebylo vidět / , se mě nelíbila a tak jsem ji " vylepšila ". Jsou tam hortenzie , tak v létě to snad bude víc koukatelné.
Kordul, jsi šikovná
Kordulko jsi nezmar a šikulka
Děkuji děvčata🙈, je to jen taková blbost. Potřebovala jsem narušit tu stínící hadru
Ty jsi kutil všech kutilů
My kutilové , ....tohle okno bylo na druhé straně voliéry, směr dousedé.
Tak jsem ho předělala na tuto stranu , abych na to viděla, jen tak pro radost, kočkám to ve výhledu nebrání.
Kiko krásná práce 👍
Dnes jsem vykopala pro Mikeška hrobeček. a ušila mu spací pytel na zip , trochu jsem to přehnala, klidně by tam mohli pochovat mě 😓😓😓 hrozně to bolí, byl to "Soused " miláček , byl maličké kotě když k nám přišel na zahradu a hned si myslel , že je naš.
Agresivní forma rakoviny, vzalo to rychlý konec😓 , byl to fofr