|
|
středa 20. května, 05:51 Svátek má Zbyšek
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Zahrada
hodnocení: 5.00
Diskutujte!
Neroste vaše zelená radost, nebo naopak roste až moc? Sdílejte s ostatními fotky, rady a zkušenosti..
Podkategorie:
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Pivoňky
Na webu má začátek 28/4 - až 16/5. Mrkni na web, má tam i předpoklad intenzity kvetení, přes 200 matečnic, mohlo by to být zajímavé. Já jsem štastná, že mám 1ní poupě. Napnutá jaká bude barva, žlutá to není.
Snad to nikdo neurazí a vykvete to. 
Alenko, gratuluji!
Ta moje se letos nějak netváří.
A opět má jen 3 výhony.
Jestli se pojedete podívat na ty Mlokosewitchi, tak foťte, prosím.
Pinko, já se odhodlala už někdy v březnu, podnož mám zatím v květníku. Kvést asi nebude, ale zatím se tváří živě.
Jo, a byla jsem v Brně na služebce a včera jsem tam už viděla kvést první pivoňku.
Kiko ahoj, v plánu výjezd mám, snad se nic nepřihodí a pojedeme. Myslím příští týden. Poradil mi známý, že prolévá brzo zjara kristalonem gold, ono není problém prosypat, ale není voda. Tak letos mi pokvetou bohatě všechny co jsou v zahradě, i ty, co ještě nekvetly. Přesadila jsem na podzim itoh Callies Memory, vloni nic moc, pár květů. Na novém místě pookřála a má snad 10 květů. Bartzella, tam se teprve tvoří popátka a vypadá OK. Tak si myslím, že to prolití všem moc pomohlo. Taky se můžu mýlit.
Máte někdo kavkazskou pivoňku?
Kiko, v březnu ta moje ještě ani nekoukala ze země
. Ty odkopky taky vypadají dobře, loni kvetly, ale po tom zásahu asi taky nepokvetou. Hlavně jestli je zachráněná dřevitá
Tak mi dnes rozkvetla Mloko....a je to žlutá, překvapení
Ali, tak to máš radost, je krásná 😊. Ale mě ta žlutá nepřekvapuje, já jsem vždycky na obrázku viděla jen žlutou.
Byla jsem dnes u Kuříka. Pivoně skoro nekvetly, sem tam rozkvetlý květ, jinak v poupatech. Prošla jsem celou školku, nikde nikdo se neukázal....I menší keříky obaleny poupaty, až mě to udivovalo. Tak někdy jindy. Zpátky jsem se zastavila u Žižků, tam jsem si koupila kdoulovec, co jsem chtěla, alespoň tak.
Alenkom, krásná žluťavka

Škoda, že to u Kuříka nekvetlo, no byla dlouho zima. Ale teď to poskočí. Já to mám k němu kousek, tak třeba mi to vyjde příští týden.
Jinak u mě první pivoňka koprovitá. Letos je luxusní, má 30 květů.
Hezky tam v předzahrádce svítí, všechny cibuloviny tam odkvetly, tak má sólo tanec
Gabčo, ta teda je
.
Mám letos novou, ale jednoduchou.
Gábi,ta pivoňka je krásná.
Nosegay kvete a tulipány uschly na škvarek