|
|
neděle 7. června, 13:37 Svátek má Iveta
|
|
Vyhledávání
Co se kde šustne
Zajímavé foto
|
Navigace: Kočky
Diskutujte!
Máte doma kočku, pejska a nebo jiného mazlíčka? Jistě s ním máte spoustu radostí, ale i starostí..
Diskuze
Komentáře a názoryUpozornění
Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci. přihlášení
Nejste registrovaní? zaregistrujte se! Nezabere vám to víc jak 20 sekund a získáte množství výhod! registrace
|
Re: Péče o domácí mazlíčky
TAKu, přeji brzké uzdravení, ať se dobře hojí
. Naše psí holky taky nejsou zvyklé pobývat v bytě, jen když mají štěňata nebo po operaci nějaké. Spala jsem s nimi několikrát, ptž nedáváme límec, spí co nejblíže posteli, abychom slyšeli nebo cítili, že se nějak podezřele hýbe. Když byla Chipsi po poslední operaci nesměla chodit po schodech, bivakovala jsem s ní na rozkládacím křesle v suterénu. Byl to celkem 3týdenní vopruz.
Jak je na třech místech řízlá 4+4+8 stehů tak se bojíme, abi se nedrbala a nevytrhala stehy. Jak je to na více místech, tak se to hůře chrání a hlídá.
Kocou ten " soused" , co spí už 5 let s náma v posteli. Začal polehávat asi dva dny zvracet žlutou pěnu , včera přestal jíst. Tak fofrem na veterinu. Nádor na ledvině, ale bylo to moc rychle a naměla jse sílu ho nechat uspat. Nacpala do něj co se dalo a uvidime. Je to moc hodný a vděčný kocourek a miluju mě 😅
Už dnes jsem tam zůstala dlužná a zítra pokračujeme...
TAKu, co by jeden neudělal pro ty naše miláčky
To je ještě dobrý, mohl jsi sdílet boudu🙈
Kocou ten " soused" , co spí už 5 let s náma v posteli. Začal polehávat asi dva dny zvracet žlutou pěnu , včera přestal jíst. Tak fofrem na veterinu. Nádor na ledvině, ale bylo to moc rychle a naměla jse sílu ho nechat uspat. Nacpala do něj co se dalo a uvidime. Je to moc hodný a vděčný kocourek a miluju mě 😅
Už dnes jsem tam zůstala dlužná a zítra pokračujeme...
TAKu, co by jeden neudělal pro ty naše miláčky