Re: Druhý život

Autor: Ram, Datum: 21.01.2011 10:37

Ram napsal(a):

Neradil jsem ti aby sis našla "lepšího" ani "jiného", ale aby ses více věnovala sobě a svým přátelům a koníčkům... Možná, že tenhle přístup změní chování toho, kterého podle svých slov miluješ jako nic jiného na světě.

Abys znovu začala, nemusíš toho druhého ani kopnout někam, ani s ním pohrdat a tvářit se, že ti nestojí za kopnutí někam, ale můžeš začít znova s někým koho máš ráda a kdo má rád tebe a to tím, že se budete snažit pochopit jeden druhého a naučit se ho respektovat a věřit mu.

.

Nezbývá než opakovat, co už jsem napsal a trochu to doplnit.

Pokud budete oba chtít, tak tohle dokážete překonat. Musíte mít sílu a vůli si vzájemně odpustit a začít si znovu vzájemně věřit.

Uvedu názorný příklad: Nedávno se tu na mne vrhly jak harpyje za můj výrok, že novoroční předsevzetí jsou nanic. Samozřejmě, že jsou! Protože vůbec nejde o to jestli jsou novoroční nebo ne, ale jde hlavně o to jestli ten, kdo chce změnit své chování má sílu a vůli to uskutečnit. (Novoroční předsevzetí že zhubnu a přestanu kouřit, ale předtím ještě dojedu mísu chlebíčků od Silvestra a dám si jedno cigáro, je k ničemu.)

Já vám oběma upřímně přeji, abyste v sobě tu sílu a vůli ke změně našli. flower smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 12:35
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-druhy-zivot/read.php?1,525686,529272#msg-529272