Re: Druhý život

Autor: Dasa, Datum: 17.01.2011 17:41

Ladule jak už psaly holky ...... letěl by i bez kopnutí někam , protože by mi nestál za to zvednout nohuangry smiley Ono se dobře žije "druhý život" když je doma navařeno, uklizeno, vypráno a nažehleno ..... to dokáže kdekdo . Konkrétně vím o stejném případu , žena to vydržela, mají dospělé děti a u ní se to najednou zlomilo a začala si až teď žít ten svůj "druhý život". Veškerou péči o manžela nechala zcela na něm samotném ( tzn. nevaří mu, nepere, nežehlí, neobletuje - doporučila mu ať se o něj starají tam, kde si dosud žil ten svůj "frajerský druhý život" ). To je najednou divení a nechápání co že se to vlastně děje confused smiley Je fakt, že jsou práce, které chlap nikdy nezvládne tak jako ženská, ale na druhou stranu je nutné, aby si toho páni tvorstva uměli vážit a podle toho se k nám chovali.

Ještě když jsem chodila do práce , byla tam s námi starší paní, která sama vychovala dva syny ( a to i co se financí týče neboť jejich otec jim nic neplatil) , oba mají VŠ a dnes již dospělé děti. Paní zůstala dodnes sama, bývalý byl ženatý , měl syna a cca před 2 lety ( když ovdověl) se bývalé ženě ozval a dožadoval se aby si ho vzala k sobě, protože on je nemocný a potřebuje péči. Ona se ptala že jako proč by se měla starat zrovna ona a ten debil jí odpověděl že je přece jeho manželka. To je "myšlení" (??????) což grinning smiley grinning smiley . Dopadlo to pro ni dobře, syn, kterého vychoval , ho strčil někam do útulku , protože se spolu nesnášeli.

Takže asi tak. Jen se neboj, že zůstaneš sama. A i kdyby ano, určitě to je do budnoucna lepší než dělat doma služku a trápit se. Na to jsi se nenarodila !!!!!!!!!! Držím palce abys to zvládla thumbs down thumbs down thumbs down


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 11:37
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-druhy-zivot/read.php?1,525686,526606#msg-526606