Re: Druhý život

Autor: Lenicka85, Datum: 15.01.2011 20:51

Tak ja bych druhy zivot taky neunesla. Chapu to dobre, ze je s tebou a pak si vyrazi s nejakyma holkama? S kamaradkama nebo kde je s prominutim bere?

Ja bych to neunesla. Mam kamaradku, ktera hodne zarli na kazdou kravinku, maily taky prohlizi. Zacala chodit k psycholozce a sla na jednu metodu..ted bohuzel nevim, jak se jmenuje. Ale zjistim to..a moc ji to pomohlo. UZ s pritelem chodi i do spolecnosti, coz driv neslo, protoze zarlila na kazdou holku, ktera se po nem otocila.

Mela jsem stejny problem. Nemela jsem se rada, muj byvaly pritel mi ublizoval fyzicky i psychicky. V nicem me nepodporoval a totalne mi snizil sebevedomi. Byla jsem s nim pet let. Myslim, ze jsem to vsechno snasela z duvodu, ze byl muj prvni a milovala jsem ho. Pak mi chodili sms, ze ma nejakou holku.. chtela jsem taky po nem at mi ukaze icq, brecela jsem tak hystericky, ze me zbil... to mi bylo asi 19,20let

Jednou jsem si rekla, ze uz to nejde takhle dal. Ziju s klukem, ktery se do me zamiloval, kdyz jsem mela 93kg na 171cm a on mel 70kg. ke vsemu je mensi, jak ja.. tak si to dovedes predstavit. Kdyz si dnes projizdim fotky, obdivuju ho, ze se do me zamiloval.

Vim, jake mas depky :(

Ladulko - nestoji ti za to :( Ver, ze existuje kluk, co mu na vzhledu nezalezi a bude te na rukou nosit. Nejdulezitejsi je asi duvera, ktera se snadno znici, ale spatne dava dohromady (vim o cem mluvim).MIlujes ho, ale me prijde, ze si toho moc nevazi :( Soudim podle toho, co pises.

Neprijde mi normalni, aby kluk, ktery je zadany si psal s holkama nejaky dvojsmysli a chodil s nima na kaficka.

Jak si ,,odskakuje" To je strasny :(

Odkud jsi? Ta pani je z Prahy a ,,leci" i v Plzni. Bere si tedy myslim tisic kc za sezeni, ale na tu zarlivost by ti urcite pomohla a pak bys mohla resit dalsi veci......

 

Muzu mit otazku? ....je hlavni pricinou tva zarlivost, ze on si chodi odskocit? Nebo jaky je duvod, ze tohle dela?


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 15:25
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-druhy-zivot/read.php?1,525686,525716#msg-525716