Re: Smazání příspěvku

Autor: Kukuc, Datum: 14.07.2008 23:29


mihule napsal(a):

Ráda bych něco k mazání příspěvků - sice ne vlastních, ale přišlo mi zbytečné zakládat novou diskusi a myslím že se to sem snad taky hodí. Reaguju na to, co se stalo v diskusi "sraz". Trochu ji sleduji a všimla jsem si, žes tam vymazal pár příspěvků.

Na jednu stranu to chápu, když někdo útočí na ostatní a píše sprosťárny,nepatří to sem.

Jde ale o to, že když si člověk nepřečte všechno, co tam ostatní napsali, tak nemá možnost udělat si o těch lidech co se tam hádají představu jako kdo je jaký a kdo je "v právu", kdo se začíná hádat a obviňuje ostatní.

Taky myslím, že je to něco jako "odpustek" - když někdo napíše něco škaredého a ty mu to smažeš, tak je zase jakoby "čistý", "hodný" a tím pádem ostatní nemají možnost zjistit co je to za člověka sad smiley Takže ve výsledku je to tak, že každý si může napsat něco hnusného a vlastně jako by nic...

Proto mě napadlo, že by se mohla třeba založit diskuse "hádky", kde by se lidé "vybili" (jako ne navzájem, ale mentálně). Tohle berte všichni jako nepovedený fór, toto tady přece (snad) nikdo nechceme sad smiley 

Spíš bych to vyřešila tak, že by byly tyto "nežádoucí" příspěvky třeba skryté a daly se přečíst jen po rozkliknutí? Aby to teda nemuseli číst ti, kteří nechtějí, ale aby nebyla brána možnost číst to těm, kteří chtějí?

No jistě, vždyť přece většina z nich se na tom tady pase a nic jiného, než hádky je nezajímá, tak proč jim bereš zábavu, ó, velký?


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 20:52
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-smazani-prispevku/read.php?1,13205,99004#msg-99004