Re: Co vám na weeku chybí?

Autor: admin, Datum: 02.07.2008 09:57

Ahoj,

 

co se týká galerie, to mi snad čtete myšlenky :) Již nějakou dobu jsem chtěl dát hlasovat, zda stávající galerie stačí a nebo ne. Ale protože toho mám víc, a je venku pěkně, tak jsem se k tomu zatím nedostal.

 

Tj. v kostce:

Přemýšlel jsem, zda nezrušit stávající galerii, která má defacto stejnou strukturu a systém jako diskuze, ale zase nemá některé jiné funkce. A nahradit to jinou, profesionální galerii. Výhoda by byla v tom, že by umožňovala profi funkce, jako galerii uživatelů, soukromé galerie, práva k fotkám atp.

Nevýhoda je v tom, že by to byl další systém, tj. mírně odlišná správa a hlavně jiná struktura kategorii (což nevím jestli je výhoda a nebo ne, protože i ve stávajícím systému jsou kategorie, kde prostě galerie nemá smysl..) (předběžně mám vybraný tento systém: http://gallery.menalto.com/)

 

Druhou variantou je, zachovat stávající systém, a integraci diskuzí s galerii a rozšířit to o požadované funkce (přístup pod heslem atp.). O tomto už jsem také přemýšlel, a to ve spojitosti rozšíření profilů uživatele - že by si každý uživatel mohl dělat vlastní "miniweek" - podstránku s blogem, galerií a diskusema (které založil) a umožnit o každém příspěvku říci, zda se má zobrazit na weeku, nebo jen na vlastních stránkách a nebo nikomu (tj. jen pod heslem).

Uff. doufám, že je to alespoň trochu pochopitelné, do toho vedra :)


Vytisknuto z www.week.cz dne 08.05.2024 18:19
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-vam-na-weeku-chybi/read.php?1,30692,94283#msg-94283