Re: Omezení zakládání příspěvků pro nováčky

Autor: Evana, Datum: 07.02.2008 19:38

Jak píše Hanule ...... "páč jsem dumala" ...... to je totiž to, oč tady běží. Trochu podumat, popřemýšlet a dokázat se vžít do myšlení "nováčků". Snad máme na mysli všichni jedno a totéž, tedy nováček = člověk, který sem právě strčil nos, ano? Znovu říkám, že jsem nezaregistrovala nikoho, kdo by zakládal neúnosné množství příspěvků (kromě dívky s nickem "gaga") kterou jsem původně nechtěla zmiňovat. Byl to jediný případ, který měl rozměr toho, co se tady dneska, asi po půl roce řeší. Od té doby se tady nic podobného nestalo, proto jsem překvapená adminovým návrhem z dnešního dopoledne. Samozřejmě, že do technických a provozních záležitostí na foru nehodlám zasahovat, ani nic prosazovat, ale tohle rozhodnotí považuji za zbytečné.

Lado, v poslední době jsem si všimla, že jsi spojovala dohromady kremeše a Kashičinu krempitu. Pravda, hodí se to k sobě a je to tak v pořádku. Nabízí se otázka, proč krempitu nedala Kashika do kremešů rovnou, viď? No ..... prostě stane se, a to tady není Kashika od včerejška, ale už nějakej pátek. Prostě si nevšimla a zítra si nevšimne nováček. No a co se jako stane tak hroznýho ?!?! Jste tady dvě šikovný moderátorky, tak to uvedete na pravou míru, nováčka lze samozřejmě upozornit a jedeme dál a né ho hned při vstupu limitovat něčím, co se tady běžně neděje a vy to všichni víte, napsali jste to tady. Omylům slušných nováčků se nevyhnete a případný provokatér si "svoje" vybere jiným, třeba horším způsobem.

Mně se to prostě nelíbí. Přála bych si, aby tohle rozhodnutí neplatilo, ani s deseti možnými příspěvky denně. Přeju si, aby měl každý, kdo na Week přijde a chová se slušně, možnost založit třeba jedenáct diskuzí, pokud přispějou k rozvinutí diskuzního fora.

Pane admine, prosím Vás zvažte ještě jednou váš názor a nehledejte problém tam, kde není.


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.05.2024 13:41
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-omezeni-zakladani-prispevku-pro-novacky/read.php?1,49639,49942#msg-49942