Re: Psaní příspěvků jen registrovaným

Autor: Didi, Datum: 07.11.2010 22:52


Ram napsal(a):

 

Didi napsal(a):

Ja zas nechapu, Rame, proc se pohorsujes nad tim, ze ti nekdo posila nejake SMSky? Daj sis do podpisu kontakt na firmu tvoji a dokonce i Anmarinu, tak nevim, cemu se divis. Toto je verejne pristupne forum a proto jsou i tyto udaje kazdemu pristupne. Rekla bych, ze o to ti ale zrejme slo, ne? Mimochodem, neprijde ti to ponekud oprskle? Pokud vim, tak se to snad ani nesmi. Neumim si predstavit, ze by si tu kazdy udelal prilezitost k trvale bezplatne reklame pro svoji firmu. To si to fakt nemuzes dovolit vyresit jinak?nono smiley

Jo, kdybys mel nahodou dojem, ze jsem ti je posilala ja, jelikoz se ted ozyvam, tak je chybny. Litovala bych penez ze zahranici.

Bohužel ti nepomohu s tím, že nechápeš. Někteří lidé už jsou takoví. To ostatní nechávám bez komentáře. Nemám čas abych někomu vysvětloval požád dokola, že co věta to hloupost. Jinak přeji všechno nejlepší.


No to je fakt skoda, ze nemas cas. Mne by stacilo, kdybys mi velice strucne napsal, proc do sveho podpisu cpes odkaz na svoji a Anmarinu placenou cinnost. Ty nevis, ze se to nedela?


Vytisknuto z www.week.cz dne 17.05.2024 03:08
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-psani-prispevku-jen-registrovanym/read.php?1,482432,485480#msg-485480