Re: automatické odhlašování

Autor: Věra Jelínková, Datum: 06.03.2010 00:00

Dobrý večer. Nevím jestli nepíšu s několikaletým zpožděním, ale zkusím to. Jsem na pokraji zhroucení z automat.odhlašování. Od 17.2. 2010 katastrofa, nejím, nespím. Mám Notebook Amilo, OS Windows Vista Home Premium - je ještě v záruce. Z ničeho nic mi nefunguje hyperlink. Prostě nelze. Jak kliknu v emailu na třeba aktivační odkaz z inzerce vyskočí "byl jste automaticky odhlášen" - napíšu heslo , přihlásím se a vyskočí "již jste přihlášen" pokračovat. kliknu na hyperlink a znovu "byl jste automat.-... a td. třeba 10x za 2 minuty. Učinila jsem dotaz na helpdesku a odstranila cooki, procházení historie, - NIC, zkusila jsem to přes Firefox - stejné, windows update - stejné, prázdný - stejné. k zmagoření.

nejsem schopna ničeho. přečtu email a kliknu na doručené - "byl jste automat., odhlášen a dokola. Na hyperlink se dostanu až na 4.pokus, když se zadaří a já neodejdu. hledám na internetu všude možně, tak jsem objevila i tady toto.

Pokud to někdo přečte a poradí - díky. Podotýkám, že jsem dáma v letech a moc se v PC nevyznám, takže prosím hezky "po lopatě". A odeslat PC tam, kde jsem koupila -Praha, Červený vrch - asi mi nic jiného nezbude. Díky za byť i negativní odpověď. Dík.confused smiley confused smiley confused smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 01:16
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-automaticke-odhlasovani/read.php?1,1061,352151#msg-352151