Re: Omezení zakládání příspěvků pro nováčky

Autor: Kashika, Datum: 18.01.2009 13:50

Kashika napsal(a):
Stano napsal(a):

Holky, nevidíte, že je to ztráta času? Paní 1954 nikdy svůj přístup nezmění. Není to žádné nedorozumění, je to styl jejího života. Nejspíš ji to navíc takto baví, potřebuje se pravidelně utvrzovat v tom, že ji nikdo nemá rád a všichni jí křivdí a činí samé ústrky. Holt jsme narazily na člověka, který z této frašky žije. Je to takový specifický druh vampírství. Plýtváte svými nervy a energií, když se ještě o něco snažíte, a je to nejen zbytečné, ale vy ji tím vyživujete, je to taková její "kapačka do žíly". Takže já se teď pokusím ignorovat (neslibuju, moje nervy jsou chabé). Holt jsme veřejné fórum, a byli tu už jiní exoti, ale všichni nakonec odešli, když v nás ztratili příjem své zvrácené duševní potravy.

 

Jdu si po svém, bude mi zase fajn smoking smiley.

Tak to je fajn, že ses zbavila všech exotů tím, žes přestala krmit zvrácené duše. grinning smiley (Aneb - Zloděj křičí: Chyťme zloděje!, že?)Samozřejmě, že xenofobní invektivy vůči komukoli mě serou, ale to není důvod, abych mlčela k ostatnímu tématu:

 

Božínku, zrovna Ty, která jsi mě díky pitomý knížce dostala psychicky téměř na dno, tady budeš na někoho vytahovat citové upíry? Styď se!

A ještě něco - pokud jsi nááááhodou těmi exoty myslela i mě, tak věř, že jsi mi právě touto větou poslala zpětnou vztupenku na Week.

Protože dívat se na to, jak kážeš vodu a piješ víno, no to tedy opravdu nebudu.

A ještě něco: Dám sem dvě fotografie. Nejsou moc kvalitní, takže se omlouvám všem, kdo mají estetické cítění na takové úrovni, jako máš Ty, tedy profesionální a skorojediný správný, a nebo další z vystavovatelek (v tom...eee...Bechyně? grinning smiley)

Si přečtěte todle, než budete určovat, kdo vám pije krev, jo?

Z někdejší známosti (zdráhám se napsat kamarádství) jsem Ti vyblejskla i kapitolu přímo pro Tebe šitou.

Doporučuji!

 

A admine - nad Tebou, promiň, jen útrpně kroutím hlavou, kam Tě pár štěken natlačilo. thumbs up

 

Odsouváním problému do pozadí a přeštěkáním téhož se problém nevyřeší. Je třeba zakoupit či zapůjčit knihu o upírech, nastudovat ji, a teprve po rozboru vlastního Já na někoho ukazovat prstem.

V jiném případě je to buď drzost, která nemá obdoby, a nebo zoufalý počin duševně zakomplexované ženské, hledající alespoň touto cestou pocit jakési důležitosti..

Nicméně - nevadí mi, naplkáte-li zde opět spoustu pitomostí (či věcí rozumných), tak, aby mé psaní zapadlo do hlubin.

Nepochybuji o tom, že osoba, které bylo určeno, si jej přečetla, omluvila se na tajné pavlači vám všem, že mě sem opět zatáhla, a nyní, na radu stáda, bude dělat mrtvého brouka.

Toť známá zdejší praxe. grinning smiley

 

S prozatímním pozdravem Viva la Libertas! (snad jsem to napsala dobře grinning smiley)

se loučí

vámi

tolik milovaná

a tolik zatracovaná

(a vždycky svá)


Vytisknuto z www.week.cz dne 14.05.2024 17:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-omezeni-zakladani-prispevku-pro-novacky/read.php?1,49639,171296#msg-171296