Re: Omezení zakládání příspěvků pro nováčky

Autor: Mona, Datum: 18.01.2009 13:17

Jitko...nevím, jestli zvládnu odpovědět na všechny tvé otázky.

1) admin může pravidla občas pozměnit...třeba když navrhneme nějaké vylepšení, nebo když máme nějaké návrhy, nebo když chce zavést nějakou novou funkci atd. Většinou nám to dá vědět tady v diskuzích.

2) Tady je hlavně diskuzní fórum...fotogalerie je určená jen k občasnému šoupnutí nějaké fotky, která se třeba někomu povedla, ale i laické fotky, když ti něco vykvetlo atd. Na hlavní straně galerie (s označením VŠE) se zobrazují fotky ze všech podsekcí (kytky, zvířata, tvoření.....). Takže pokud někdo dá do galerie 90 fotek, minimálně tři čtyři strany fotogalerie ,,zaplácá´´. Lepší je, založit diskuzi a dávat fotky tam. A nebo si fotky setřídit do celků a dát je do galerie po najednou!!! To uděláš tak, že vložíš jednu fotku, klikneš na ,,připojit´´, aniž bys odesílala dáš rovnou druhou fotku, zase připojit, dáš třetí fotku, připojit atd...až tam dáš všech 5 fotek, pak teprve dáš ODESLAT.

3) už bylo řečeno, že nejsme fotografický server, takže většinou nehodnotíme profesionálně. Pokud chceš být hodnocena či uznávána profesionálama, musíš na jejich servery.

4) co se toho ohodnocení tvých fotek týče...v tomto množství, které jsi sem dávala, já osobně jsem nehodnotila, na to tedy čas nemám...takže proto ti to píšeme, abys omezila ten počet, jinak ti to nikdo neohodnotí...prostě tě přeskočej.


Vytisknuto z www.week.cz dne 16.05.2024 04:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-omezeni-zakladani-prispevku-pro-novacky/read.php?1,49639,171259#msg-171259