Re: Omezení zakládání příspěvků pro nováčky

Autor: Mona, Datum: 18.01.2009 11:30

Jitko...abys to nepřehlédla:

 

Re: Omezení zakládání příspěvků pro nováčky

Datum: 17.01.2009 21:13

Ahoj všem,

pročetl jsem valnou část příspěvků na téma "1954".

Zároveň jsem prohlédl historii příspěvků od 1954 (je to možné přes hledání - název autora).

A je to doopravdy kadence, kterou je třeba zastavit.

K čemu mám výtky já:

- napsat za týden cca 900 příspěvků je opravdu moc. Zvláště, když valná většina z nich jsou komentáře k fotkám, kde není žádný text, ale pouze známka. A jelikož je známka vždy nejvyšší, tak si myslím, že tam ani tak nejde o hodnocení fotky, jako spíš o to poslat další příspěvek. Takové hodnocení nemá ani cenu (jsou třeba hodnoceny tři fotky za minutu, to je skoro nemožné si je prohlédnout).

- posílát neustále podobné fotky na stejné témata také není šťastné. Už to tuším psala LadaB, toto není fotografický server, ani osobní galerie. Fotky v galerii jsou víceméně pro radost a zahlcením galerie se ničeho nedosáhne. (jinak technicky, každý příspěvek by měl mít název popisující příspěvek. Zkopírováním názvu kategorii se ostatní spíše zmatou..)

 

Závěrem. Shodli jsme se, že se do galerie v běžném provozu přispívá několik fotek denně. Zavedu tedy pravidlo na max počet příspěvků zaslaných do galerie za den. Pravidlo bude platit pro všechny.. A pravděpodobně od pondělka.. (bude se to týkat jen těch hlavních příspěvků, ne odpovědí). A omezení bude zřejmě 5 fotek.

.. všechny tyto pravidla nemají za cíl lidi nějak omezovat, ale spíše donutit se zamyslet, který příspěvek poslat. Protože ostatní se pak v tom musí nějak orientovat...


.. admin


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 02:06
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-omezeni-zakladani-prispevku-pro-novacky/read.php?1,49639,171117#msg-171117