Re: Příspěvky pod heslem

Autor: Kashika, Datum: 22.07.2008 10:16


Majka napsal(a):

.....Teď něco bez jinotajů, jo? Nikdo nic nepřekrucoval, nikdo nikoho neoblboval. Dokonce si tě nikdo nebral do huby. Všichni měli úplně jiný starosti, například, jak správně patří podlážka ke Stanu. Jenže ty tomu nikdy neuvěříš, protože ani nechceš věřit a uráží tě vlastní paranoia. Funguje to úplně stejně jako nepřítomnost druhé strany na předchozím srazu. Já to chápu, představivost pracuje na plný obrátky a nedostatek informací to ještě přiživuje.

eye popping smiley eye popping smiley eye popping smiley

Majko, to jsi, s prominutím, tak hloupá, nebo to jenom hraješ?

Tak hele, koukni:

Za á - kam mě to tady manévruješ? Jakej sraz? Já psala o srazu? Myslíš STS Droužkovice - Brod? :D

To si děláš prdel, ne? Psala jsem, když už to tady Tigra pojmenovala, o Spolužácích, a Ty to dobře víš, tak mi tady nepodsouvej nějakej sraz, prosím. Je mi zcela u prdele, kdo co stavěl a kde spalo jaký děcko, opravdu, jinak bych překonala svou lenost a jela se podívat.

Za bé - můj manžel byl odborník v oblasti cytologie, histologie a anatomie. Přestože jsem pár let pracovala pod jeho vedením, v žádném případě se nepovažuju za cytologa, histologa ani patologa, a už vůbec ne za blbce (od blbce neměl rád). Víš, co tím myslím, že se nepovažuju za odborníka, že, nechci to tady rozebírat.

Hele, VIP salónek tady kritizovalo několik lidí přede mnou (já tomu, přestože se tomu chechtám, jak se tam za pár dní budete nudit a zjistíte, že je to chujovina, fandím, esik sis nevšimla), tak proč to nevysvětluješ jim? Proč mně, která je pro?

 

Á propós - tady se najednou furt objevujou nějaký kecy o fotografiích. Co to tady melete, proč čeříte vodu? Já nejsem slepá, moc dobře vidím, co je v úvodu týhle diskuze napsáno.

 

Hele, Maju, kdybys Ty uměla být přímá, kdybys psala aspoň trochu na rovinu, to by bylo terno, nemyslíš?

Takhle, jak tu hru hraješ, ji hraješ fakt blbě, to mi věř. A říkám Ti to pořád, ale Ty seš prostě nepoučitelná.

Musím skromně podotknout, že takový hry neprohrávám, protože když jsem přesvědčená o svý pravdě, jdu za tím jako buldok.

Pěknej den.


Vytisknuto z www.week.cz dne 14.05.2024 21:41
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-prispevky-pod-heslem/read.php?1,100759,101080#msg-101080