Re: Příspěvky pod heslem

Autor: Majka, Datum: 22.07.2008 07:16

Všechno špatně, asi blbej jinotaj, co taky čekat ode mě.

 

Teď něco bez jinotajů, jo? Nikdo nic nepřekrucoval, nikdo nikoho neoblboval. Dokonce si tě nikdo nebral do huby. Všichni měli úplně jiný starosti, například, jak správně patří podlážka ke Stanu. Jenže ty tomu nikdy neuvěříš, protože ani nechceš věřit a uráží tě vlastní paranoia. Funguje to úplně stejně jako nepřítomnost druhé strany na předchozím srazu. Já to chápu, představivost pracuje na plný obrátky a nedostatek informací to ještě přiživuje.

 

K tématu. Pokud mě paměť neklame, tak jsme něco podobného řešili hned na začátku, dokonce to je jakoby přednastavené na chatu, jen to není funkční, což mě tehdy zmátlo, protože jsem si myslela, že jo a nevím, jak s tím zacházet. SZ jsou dobrá věc, pokud komunikejeme jen s jedním nickem. Když je jich víc, tak je z toho chaos, protože jsme byby ukecaný.

Nevím, jak technicky z toho ven, asi mít možnost skryté galerie, pak stačí dát do sz odkaz na fotku, jen ta chronologie příspěvků jde do kytek. Takže v praxi to vyjde tak, že se někomu udělá pupenec na zadku, chce vědět, co to může být, a v jeden okamžik odpoví na jeho sz tři lidi, na ty jejich sz další dva, na ty zase tři... nakonec ten nešťastník netuší, co se mu na prdeli vyrazilo, ale zase se mu dostane informace, že potomek některého z adresátů přišel domů v podroušeném stavu, či kdo připálil večeři.


Vytisknuto z www.week.cz dne 14.05.2024 14:02
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-prispevky-pod-heslem/read.php?1,100759,101016#msg-101016