Proc se mi svet zda docela hezky?

Autor: Didi, Datum: 14.06.2012 16:55

To byste chteli vedet, co? A verte, ze na nej nekoukam pres ruzove bryle!

Naopak. Jelikoz me uz dohnala leta a s nimi - zatim jeste snesitelne mensi vady - vzniknuvsi opotrebovanim soucastek, usoudila jsem, ze je na case poridit si treba bryle. Jednak, aby mi dodaly na potrebne vaznosti, pak take jako nezbytny modni doplnek a v te, bohuzel, neposledni rade, jako opticke zarizeni, jez ma pomoci mym opotrebovanym zrakum rozlisit ukazatele na silnici drive, nez do nich narazim. (Posledni neberte tak doslova, ale pravda je, ze uz to bylo zapotrebi).

I poridila jsem si bryle, jelikoz jsem osoba zodpovedna a nechci mit na svedomi ani prejetou kocku. No, .... winking smiley grinning smiley

Vybirat bryle me nebavilo, bylo jich tam moc, nakonec mi je vybral muj desetilety syn, ale snad v nich nevypadam az tak zle.

Muj umysl nosit je jen v aute se 100% potvrdil jako jediny spravny, tudiz mi to bylo celkem jedno, co me tlaci na nose.

Uz kdyz jsem si je nasadila jeste v optice, mela jsem pocit, ze je neco spatne - po prvnim zhlednuti se v zrcadle. (Nebudu to z ohledu ke mne rozebirat grinning smiley ). Oni tedy ostatni lide, kterym bych pred nasazenim bryli mela tendenci zavidet, taky neprosli bez ztraty bodu. Ale vydrzela jsem. Kdyz jsem jela autem, byla to parada. Predtim se mi tocila hlava, jak nejsem zvykla, kdyz jsem sedela, tak se to srovnalo. A ty krasne tabule! Uz jsem nemusela mit komplexy, ze nerozeznam SPZ apod., vsechno jsem videla.

Nechala jsem si je i doma. Synek me pochvalil, ze mi fakt slusi (on je nekriticky, to ja vim grinning smiley ) a pak me napadlo podivat se na podlahu. Vim, ze tedy nejsem zadny domaci uklizeci diblik, to ne. Ale tohle, tohle jsem si o sobe tedy nemyslela! No psat podrobnosti nebudu, kdo pravidelne nezaklekne s hadrem jak uz i nase babicky i prababicky cinivaly, mozna ani nevi, oc jde.

I zaklekla jsem tez a vysurovala vsechny rohy, kde jsem opravdu predtim NIC nevidela. Ale vzdyt vsechny ty vytunene a drahe angry smiley uklizeci pomucky prece slibovaly, jak budu mit krasne uklizeno. Taky ze jo! Nez jsem si nasadila ty blby brejle.

Bylo to naposledy! Prece nebudu nosit bryle i doma, kdyz se mi v nich toci hlava, no ne? Dokud jeste rozeznam kocku od psa, tak fakt nebudu! A na laser taky asi nepujdu, i kdyz jsem s tou myslenkou koketovala. Jednak se bojim a nemam vubec potrebu videt svet tak jasne.

Jak jste na tom vy? winking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 12:20
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/proc-se-mi-svet-zda-docela-hezky/read.php?2,798960