Re: Zimní pneumatiky

Autor: Hanule, Datum: 29.10.2011 14:12

Drahuško, to je přesně ono.. proto se asi i Jaja zaobírá myšlenkou jen zimáků, protože člověk vlastně ani nejezdí, jen popojíždí. Osobně ani nemám aktuálně dálniční známku.

Stalo se mi to samé, co Majčinému synu, že při sezónním přezouvání (v servisu brigádník) mi kola špatně vyvážili. Zřejmě tedy ne tak špatně jako jemu, protože to na jízdě nijak znát nebylo, ale při dalším přezouvání prý: "Kde vám to vyvažovali, to máte úplně blbě.." Pchm, ovšem na odpověď, že u nich, jim unikla info právě tak akorát o tom mladém brigádníkovi, co si najali, né už o slevě za špatně poskytnuté služby. eye rolling smiley 

I proto jsem si říkala, že pokud by si ideálně nechával ta jedna kola člověk omrknout a dovážit, nejlíp asi mimo přezouvací špičku.

Ještě tedy musím říct, že celkově pocit z toho, jak sedí na silnici maličké městské a jak velké těžké auto, je nesrovnatelný. S malým je to vždycky "větší adroš". eye rolling smiley grinning smiley

Jaji, ty gumy byly Matador MP58, obyčejné levné gumy, žádná špička trhu. U motorek je to asi ještě markantnější, ale tam hodně platí, že ideální guma je pro každý model jiná, co vyhoví na jednom stroji, na druhém třeba totálně selže, jde o rozložení sil.

Ze zajímavosti, kolik váží žabička?


Vytisknuto z www.week.cz dne 15.05.2024 14:17
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zimni-pneumatiky/read.php?1,641461,662039#msg-662039