Re: Nevšední zážitek všedního dne

Autor: Anavi, Datum: 02.04.2008 12:42

trochu z jiného soudku grinning smiley , to musel být skutečně "nevšední" zážitek winking smiley eye popping smiley

Muž sexuálně zneužil zahradní stůl

BELLEVUE (Korzo) - Jinak zcela neškodný, spořádaný muž jménem Art Price Jr. (40) čelí obvinění z obscénního chování poté, co ho kamera zachytila, jak provozuje sex se stolem. Policie potvrdila, že Art Price byl se stolem přistižen celkem čtyřikrát, naposledy 14. března, kdy ho při tomto činu natočil jeho soused.
Přitěžující okolnosti jdou dvě: Incident se odehrál ve dne a navíc poblíž školy ve městě Bellevue v americkém Ohiu. Jak uvádí list Daily Telegraph, soused uviděl Price na zadním dvorku, jak převrátil kulatý kovový zahradní stolek a použil ho k sexuálnímu aktu. Kapitán místní policie Matt Johnson má z případu dost zamotanou hlavu, protože podobný případ - navíc za velkého zájmu médií - dosud neřešil.
"Pan Price byl zcela nahý, neměl na sobě žádné šaty. Použil díru ve stole, určenou k zasunutí slunečníku a měl se stolem sexuální styk," potvrdil na tiskové konferenci. A poněkud stísněně dodal: "Pokaždé, když se vám zdá, že už jste viděli všechno, vynoří se něco ještě neuvěřitelnějšího."
Pan Price teď čelí obvinění z veřejného obscénního chování. Žaluje ho soused. Stůl se k případu nevyjádřil.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 07:50
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-nevsedni-zazitek-vsedniho-dne/read.php?1,13957,65120#msg-65120