Re: horoskopy - tipovacia súťaž

Autor: Didi, Datum: 15.02.2008 15:34

Anavi napsal(a): ------------------------------------------------------- > Didi, já myslím, že to není úplně tak, že by to > sedlo na každýho.Blíženec a tohle,jo: citlivost, > soucit, romantismus, představivost, > starostlivost???? Didi, já částečně > sedm let bydlela s chlapem ve znamení Panny a > nikoho pořádnějšího jsem nepotkala. Košile na > židli???? Kalhoty přes křeslo?? To jsem za sedm > let nepoznala. Vše vyklepat a pověsit. A po obědě > hned umýt nádobí. Protože jsem stejně střelená :), > tak mi to vyhovovalo. Akorát si myslím, že ty děti > ho teď musej šíleně deptat :), když čuněj > Kdykoli jsem k němu přijela neohlášeně, jako > přepadovka , vždycky bylo vzorně uklizeno - z > toho jsem teda mívala až depky, to ani já nemám > :). Kámošky maminka je Panna a je s uklízením až > nesnesitelná!!!! Pamatuji si, že ta kámoška > šílela, když každou sobotu vytíraly uvnitř skříňky > v kuchyňské lince, což mi normálně pořádné děláme > jednou, dvakrát do roka, ty úplně normální to > dělaj třeba jednou za pět let a někdo třeba ani > nikdy , a taky žije, že jo.

 

 

 

A já si trvám na svém: jsem citlivá, jsem do jisté míry dost romantická, fantazie mám taky dost a starostlivá jsem tedy snad taky. Aspon si nikdo nestezuje.grinning smiley

A muj chlap- panna: já ti nekdy vyfotím, jak to vypadá,kdyz opustí kuchyn nebo kdyz se svlíknul.

Jen na okraj, moje babicka (panna), venkovská to zena mela na vsechno snad jenom jeden hadr, nádobím pocínaje..., obcas jsem ji videla, jak s ním utre i podlahu, kam jí neco ukáplo. Svagrová je taky panna, ale ta tedy porádná je, tale tak normálne, to zas jo.grinning smiley Já proste na to neverím.


Vytisknuto z www.week.cz dne 16.05.2024 18:47
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-horoskopy-tipovacia-sutaz/read.php?1,51699,51859#msg-51859