Re: horoskopy - tipovacia súťaž

Autor: Anavi, Datum: 15.02.2008 14:06

Pro srovnání:

 

Ryby – f a n t a s t a

20. 2. – 20. 3.

 

Legenda o Rybách: Romantická legenda o Afroditě (Venuši) a jejím synovi Erótovi (Cupidovi) vypráví o tom, jak si ti dva hráli na březích Eufratu a Tigridu. Tu se přihnal hrozivý Týfón a chtěl je unést. Afrodita a Erós se spolu vrhli do vody, kde je bůh vodstva Neptun nechal proměnit ve dvě vzájemně spojené ryby a ty spolu plavaly v bezpečí jeho říše. Znamení Ryb je pověstné svou touhou milovat (Afrodita) a chutí k milostným hrátkám (Erós).

 

Životní heslo: Toužím!

 

Jak je poznáte: Ryby jsou většinou krásné. Mají střední, pěkně tvarovanou postavu, široký měkký obličej, snivé a hluboké oči, klenuté čelo a poněkud pohodlné držení těla. Vlasy mívají jemné, zejména pokud jsou blonďáky nebo blondýnami, a někdy také příjemně vlnité. V jejich postavách často najdete mírnou asymetrii, většinou mívají delší tělo než nohy.

 

Charakter: Milý a vstřícný. Komunikace s rybami, které jsou vynikajícími společníky, přináší všem ostatním radost. Ale pouze v tom případě, že ryby sami chtějí. Podlehnou-li však nerudné vlně a depresi, nebývá s nimi rozumná řeč. Někdy bývají i velmi ovlivnitelné, nestálé, uzavřené, ale vždy trpělivé a chápavé. K jejich negativním vlastnostem patří výrazné sklony k lenosti, což je zajímavý fakt obzvláště v souvislosti s tím, že často zastávají vedoucí postavení. Nic ve zlém, ředitelská křesla jim patří především díky výrazným tvůrčím schopnostem. Ryby patří mezi nejpodivnější znamení z celého zvěrokruhu, především proto, že jejich chování se mění z hodiny na hodinu, a někdy z minuty na minutu. Na jednu stranu dokážou být hodné, citlivé, laskavé a obětavé, Na druhou stranu dokáží být také zákeřné, vypočítavé, sentimentální, úchylné a hysterické. Pod jejich povrchem se však skrývají silné touhy a vášně. Jejich fantazie, citlivost, kreativita, intuice a přetvářka jsou pověstné.

 

Co milují: Dobré jídlo, dobré pití, ale hlavně své sny!

 

Co nesnášejí: Nátlak.

 

Jak pracují: Po svém, tedy výrazně tvůrčím způsobem. Ryby mají mimořádné nadání pro literární a jevištní tvorbu. Jsou skvělými řečníky. Snad i proto je nejčastěji najdeme v úžasném světě médií. Největším kladem ryb je představivost, a to ať pracují v jakémkoli oboru. Říká se, že úspěch představuje pět procent inspirace a devadesát pět procent dřiny. To je pravda. Bez prchavých, ale podstatných pěti procent však nevznikne nic zvláštního. Ryby obvykle nemají s těmito pěti procenty žádný problém. Zato zbývajících devadesát pět je pro ně zatraceně namáhavých. Největším problémem ryb je, že velice snadno podlehnout, nechají se ovlivnit a aniž by sami chtěly přihodí si problémy, které jak je u nich zvykem řeší po svém. Jak? Velice špatně. V negativním období snadno propadnou alkoholu.

Zvláštní znamení: Smysl pro hudbu.

 

Dobrá rada pro ryby: Nebuďte mučedníky!

 

Dobrá rada pro vás ostatní: Pamatujte, Ryby potřebují nejméně jednu dobrou zprávu denně!

Ideální šéf: Někdo, kdo neustále nekritizuje – Váhy.

 

Ideální přítel: Rybám vyhovují optimističtí Střelci nebo prima kamarádi Kozorozi.

 

Ideální partner: Někdo, kdo vás chápe a rozmazluje – Rak nebo Štír.

 

Kdo vás eroticky přitahuje: Ženy vzrušují charismatičtí Štíři, muži se rádi oddávají ženám ze znamení Býka.


Vytisknuto z www.week.cz dne 16.05.2024 20:30
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-horoskopy-tipovacia-sutaz/read.php?1,51699,51831#msg-51831