Re: horoskopy - tipovacia súťaž

Autor: Anavi, Datum: 15.02.2008 14:05

Tak s dovolením sem dávám něco, co mám v archivu (od Hanulky):

 

Rak – r o m a n t i k

22. 6. – 22. 7.

 

Legenda o Rakovi: Rak vznikl na popud Héry. Ta neměla ráda Herkula a chtěla odvrátit hrdinovu pozornost, když bojoval s Hydrou. Obrovský, Héru milující rak byl odvážný, ale i tak ho Herkules zabil. Héra přesto na znamení vděku vsadila odvážného a věrného Raka, který vždy stojí po boku toho, koho miluje, na oblohu.

 

Životní heslo: Miluji, tedy jsem!

 

Jak je poznáte: Existují dva tyty raků. Vysoký štíhlý s úzkým obličejem, dlouhým nosem a tenkými rty, typ Meryl Streepová. A druhý menší, oblý, kyprých tvarů a kulatého obličeje á la Medvídek Pú. Ovšem bezpečně je poznáte podle jejich snivých očí raněné laně, ve kterých se odráží touha po věčné lásce.

 

Charakter: Mírný a náladový. Tak jak se proměňuje měsíc, tak se mění i povaha raka. Když mají dobrou náladu, svět přijímají s otevřenou náručí, jsou srdeční a zábavní svěžím dětským způsobem. Rádi vás pozvou domů, navaří a řeknou pár nejnovějších drbů. Pro přítele v nouzi může být rak zosobněním soucitu a porozumění. Bude trpělivě a pozorně poslouchat každý detail vašeho trápení. Když otevřete své srdce rakovi, cítíte, že vás někdo skutečně poslouchá. Ale pokud je na tom bledě, pak nikoho nechápe a nikdo nerozumí jemu, všichni mu ubližují a všechno ho ničí. Zaleze do kouta a trpí. Ranit raka není zas tak těžké, všechny invektivy či neúspěchy bere velmi osobně, zákonitě pak i jeho reakce je značně přemrštěná. V záchvatu uraženosti se s rakem nedá rozumně mluvit, vzdejte to. Jednodušší je počkat, až ho emoce přebolí a promění se opět v milého a šťastného člověka.

 

Co milují: Domov a společnost plnou chápajících a pozitivně naladěných lidí.

 

Co nesnášejí: Domov. Obzvláště v tom případě, kdy z něho vyprchala láska.

 

Jak pracují: Zdá se nepravděpodobné, že rak, který je tak výrazně orientovaný na rodinu, by byl úspěšný v práci. Ale pozor, nenechte se zmást jeho jemným hlasem a způsoby. Pořádný rak má smysl pro cíl jako beran, odhodlání býka, imaginaci ryb a sobě vlastní empatii a ctižádostivost. A to by v tom byl čert, aby nebyl úspěšný. Jeho šikovné zacházení s penězi a materiální realismus jsou předpokladem k oslnivé finanční kariéře. Mnoho raků najde uplatnění v bankovnictví, pojišťovnictví, investicích a nemovitostech. A takový burzián, to je kariéra všech račích snů. Rak zásadně neriskuje, dobře ví, že velký obchod začíná jako malý obchod, a toho se drží po celý život.

Dobrá rada pro raka: Více odvahy!

 

Dobrá rada pro vás ostatní: Vyhýbejte se rakům v nerudné fázi, v tomto období jsou nesnesitelní.

Ideální šéf: Člověku, kterému můžete důvěřovat a spolehnout se na něho – například Kozoroh.

 

Ideální přítel: Veselý a praktický Býk.

 

Ideální partner: Citlivý a přitom hravý zrozenec Ryb.

 

Kdo vás eroticky přitahuje: Muže přitahují jemné typy jako jsou Ryby nebo Váhy, ženy naopak mají rády sebevědomé Štíry.


Vytisknuto z www.week.cz dne 17.05.2024 01:57
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-horoskopy-tipovacia-sutaz/read.php?1,51699,51829#msg-51829