Re: Neštěstí nechodí po horách....

Autor: Anavi, Datum: 13.12.2007 17:20

Drahus,

na obranu tvé dcery musím jen říct, že moje děti doma jedí normálně, nebo spíš míń,u babiček "žerou jak strhaný", takže to vypadá, jak když jim týden neuvařím. Ale dělají to tak naštěstí i děti mých kamarádek - možná je to změnou prostředí, jinými chutěmi, nevím, ale už to tak neřeším jako dřív, kdy jsem si připadala jako nemožná matka.

 

Obě babičky máme hodně přísné a já jsem za to vděčná, jen druhá babička trochu nerespektuje moje přání nervat děti sladkým. Ale prostě nemůže být všechno dokonalý, že jo winking smiley . Ale určitě je mi milejší, když u nich děti mají pravidelný režim, netolerují se jim rozmary a jsou zahnaný po Večerníčku do postele, než když se kamarádkám vrátěj naprosto nezvladatelné děti a za vším mají hlášku: Ale babička (děda) mi tohle dovolej!!! To já teda u našich slyším obráceně: Mamka by to dovolila. A babička s úsměvem a klidem dodá: No ale babička ti to nedovolí. winking smiley

Trocha přísnosti dětem neuškodí, tak se drž a hodně sil!!!!

 

Jo a mimochodem - naši naše děti milujou love smiley , ale stejně mi je vždy vracej se slovy: A máte pěkný rozmazlence!!! winking smiley Živí jsou, na druhou stranu je nutím jíst u stolu,uklízet hračky, děkovat, prosit, zdravit, chodit pěšky místo vožení se autem nebo nošení, takže si říkám, že na tohle jsou docela vycepovaný a mohlo by být hůř :).


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 12:59
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-nestesti-nechodi-po-horach/read.php?1,38022,38280#msg-38280