Re: Neštěstí nechodí po horách....

Autor: drahus, Datum: 12.12.2007 20:32

Všem Vám moc děkuji za podporu. Dceři jsem řekla, že by měla jít na operaci a že jí to všichni vzkazujete, ale prý až uvidí svůj obličej bez otoků, tak se rozhodne.

Co se týká vnuček, zvládám, ale se stoprocentním nasazením. Na Vánoce uklizeno mít nebudu sad smiley

Rozbolely se mi záda a nejen část po úrazu, ale i bederní, asi jak nosím malou. Přiznám se, že se těším na pátek, kdy si je odveze jejich táta na víkend a od neděle odpoledne mi začne šichta nanovo, protože když holku pustí ze špitálu, bude muset mít klid.

Jen kdyby ta mrňata nebyla tak rozmazlená. Mám pocit, že doma šéfujou nebo co a jsou z toho na větvi, že nedělám, jak přikáží. Malá se vzteká a velká zkouší, co vydržím. Je zvyklá, že řekne rodičům, že něco chce a je po jejím a tady to neplatí. Nechápe, jak je to možné smiling smiley

Mají ze mě trošku lufta a asi je to dobře, když doma nemají autoritu ( máma povolí, aby měla klid a táta je patlá dvakrát víc, než máma. ) Kačenka, ta větší, jim nechce chodit a dělá, jak vylezou někde venku z auta scény, že jí bolí nohy. U nás absolvuje hodinové procházky se psy, bez jediného fňuknutí a ještě lítá okolo. Doma nejí a u nás mám pocit, že bych jí raději šatila, než živila, jak se cpe grinning smiley atd atd.

No a taky vlastně ani nevím, jestli zeťál rozdejchá, že jsou u nás a nevezme si nakonec dovolenou, aby děti neutrpěly nějakou úhonu u té zlé tchýně!


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 12:15
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-nestesti-nechodi-po-horach/read.php?1,38022,38178#msg-38178