Re: Olympijský hokej - kdo vyhraje turnaj mužů

Autor: Ram, Datum: 23.02.2010 21:24

Pavlazceladne napsal(a):

Velmi nerada na někoho špatně reaguji, ale teď opravdu musím...

 

Rame, mám pocit, že 14.37 rád provokuješ, myslíš, že děvčata, ženy co jsou tady na weeku jsou .........,

18.07 Lostris, to velmi správně popsala, my děvčata, ženy jsme pochopily co Evča chtěla napsat, ale ty 19.33

opět ne, nerada se zapojuji do takových debat, ale nemám ráda, když chlap machruje....,

v kytičkách a rostlinkách ti to opravdu jde, já jsem tady abych se dověděla něco o kytičkách,ráda se zapojím i do jiných témat, ale nikoho neponižuji, myslím, že Evča ti to vráti na nějaké jiné diskuzi winking smiley

Pavlo, máš pravdu, že reaguješ špatně, ale když musíš, tak musíš.winking smiley

 

Tvé pocity ti neberu a máš na ně plné právo (máme-li si být rovni tak stejné, jako já na ty své).

 

Na druhé straně je zvláštní tvé tvrzení, ze něhož jsem pochopil, že nejspíš trpíš představou, že víš, co si myslím, že jsou děvčata a ženy na weeku. Pokud by to byla pravda, rád bych byl první, kdo poblahopřeje k projevu mimosmyslového vnímání. Přihlaš se prosím někde podrobnému výzkumu! Něco podobného ještě nikdo na světě přesvědčivě nedokázal. Máš šanci být první!

 

Napsala jsi co nemáš ráda. Nuže snad i já mám stejné právo napsat, co nemám rád zas já. Já nemám rád šovinismus všeho druhu a to když se někdo schovává za nějakou skupinu ("my děvčata a ženy jsme pochopily"), ať už je to politická strana, rasa, národ či pohlaví a používá to k rozeštvávání a potlačování svobody vyjadřování názorů těch druhých (nejlépe menšin). A to je přesně to, cos předvedla ty. Na základě toho, že jsem Evče napsal (opakovaně), že předtím (rovněž opakovaně) tvrdila hloupost, jsem si od tebe vysloužil označení chlap co machruje a hned víš, co si myslím o děvčatech a ženách na weeku. Ve svém šovinismu máš pocit (opravdu musíš) ukázat na nepřítele všech děvčat a žen na weeku, on si totiž jedné z nás dovolil napsat, že opakovaně plácá hloupost (a ona na ní opakovaně trvá), ale my děvčata a ženy (nadřazená většina) jsme to pochopily jinak, proto je nepřítel nás všech, i kdyby měl stokrát pravdu. Tady je přece menšina (chlap) a proto ho my (většina) tedy v tvém vidění zřejmě "ženy a dívky na weeku" ukřičíme. (proto jsem se prostě musela přidat i když velmi nerada na někoho špatně reaguji - ospravedlnění proč dělám něco o čem vím, že je špatné)

 

Tvrdíš, že nikoho neponižuješ. Nenapadlo, tě někdy, že třeba ponižuješ, aniž bys o tom vůbec tušila? Ono je tak jednoduché bez rozmyslu plácnout hloupost. Nenapadlo, tě že třeba mne by mohlo ponižovat, když ty vstoupíš do diskuse metodami šovinismu nejhrubšího zrna se snažíš ztotožnit s většinou a potlačit názor menšiny. Tvrdíš, že víš, co si myslím o děvčatech a ženách na weeku (dle tebe nejspíš něco negativního) a snažíš se vzbudit dojem, že svými diskusními příspěvky machruji. No budiž. Je to tvůj názor a máš na něj právo, ale jak víš, že třeba tohle mne od tebe neponižuje?

Když si je někdo tak jistý jako ty, já naopak docela znejistím. Dám ti šanci prokázat svou pravdu alespoň v jedné věci, když uspěješ, budu ti věřit i to ostatní. Bude to velmi jednoduché. Tvrdíš, že víš, co si myslím. Tak já si teď myslím číslo od jedné do devíti. Napiš mi které? confused smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 09:54
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-olympijsky-hokej-kdo-vyhraje-turnaj-muzu/read.php?1,338704,342508#msg-342508