Re: Nevšední zážitek všedního dne

Autor: Evana, Datum: 07.11.2007 19:25

Včera jsem si vyrazila do Prahy. Zastesklo se mi po naší stověžaté krásce, tak jsem hodila foťák do baťůžku a za třičtvrtě hodiny jízdy po dálnici jsem zaparkovala na odstavném parkovišti. Do centra jsem jela metrem. Až později jsem ocenila svoji prozíravost.

Jízdu metrem jsem si docela vychutnala. Bylo něco málo po deváté hodině, takže ranní špička pominula a metro bylo poloprázdné. Pokukovala jsem po pražských holkách, co nosí na sobě, účesy, líčení a tak. Prohlížela jsem si jednotlivé stanice, (tuhle trasu totiž neznám). Stanice LUKA mě inspirovala k tomu, abych si jen tak v duchu zanotovala ... Pojedeme na luka, až kukačka zakukágrinning smiley , no a za chvíli jsem byla v centru.

Prošla jsem si tradičně Zlatý kříž a zamířila na Josefov. Je to moje zamilovaná čtvrť Prahy. I když už to tady není co to bývalo, pořád má tenhle kousek Prahy své kouzlo.

Neměla jsem v úmyslu brouzdat po obchodech, ale neodolala jsem a zašla jsem se podívat do OC Palladium. Váhala jsem, jestli to není ztráta času, fakt jsem nechtěla nic kupovat, ale když jsem přece jen vešla dovnitř, nestačila jem se divit. Stará kasárna proměnit v takovou nádheru, to jsem nečekala. Architekti se tady fakt vyznamenali.

 

Galerie:
praha 017.jpg palladium-p.jpg palladium praha.jpg palladium.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 06.05.2024 05:38
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-nevsedni-zazitek-vsedniho-dne/read.php?1,13957,31319#msg-31319