Re: SE SLUŠNOSTÍ A POCTIVOSTÍ NEDOJDEŠ NIKAM:-(

Autor: drahus, Datum: 15.11.2009 09:55

Dášo, vůbec jsem se do nich nepustila. Mně jen šrotovalo hlavou, aby nepoužili moje karty, protože jsem v té době pracovala pro pojišťovnu a měla jsem extra konto jen pro ni, druhé konto osobní a několik platebních karet s docela dost penězi a vysoký limit... Telefon mi na telefonickou blokaci nevydržel, byl vybitý a tak jsem jen zavolala manžovi, aby zablokoval, co se dá. Nechtěli mu to udělat, že není majitelem účtu, pak že teda jo, strhli si šílený prachy (jedna karta 1900,-Kč) Jenže po Novém roce, když mi přišlo, abych si po skončení platnosti vyzvedla novou kartu, jsem zjistila, že KB mi karty NEZABLOKOVALA! :X Měla jsem z prdele štěstí, že je nevybrali.

Ihned jsem u banky skončila a nechci s nima nic mít.Hajzlové! :X

Asi byla klika, že v peněžence jsem měla hotové peníze na dárky - asi 5-6 tisíc a to těm mizerům stačilo.

No a v krámě dokonce nejdřív odmítli dát policajtům kazetu s denní nahrávkou, až když poliši udělali ty ty ty, teprve jim kazetu dali (stejně nic nebylo vidět) thumbs up

Rekli mi, že je nezajímá, co kdo ukradne zákazníkům, ale že si hlídají, kdo krade jim. Mně všechno docvaklo až doma, v klidu, když už byly karty v bankách zabloklý a sepsaný zápis s policajtama.

Když potom přijel ten kluk z Prahy, aby se mi za zaměstnance omluvil, tak jen kroutil hlavou.....

Dlouho jsem měla hnusný pocit, jako by mě někdo slíknul do naha sad smiley

A to mě "jen" okradli thumbs up sad smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 08:32
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-se-slusnosti-a-poctivosti-nedojdes-nikam/read.php?1,296310,296493#msg-296493