Re: Politika

Autor: Eva.T, Datum: 07.03.2016 00:42

http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/erdogan-rozumim-migrantum-asimilace-je-zlocin-proti-lidskosti/

Erdogan totiž při své návštěvě v roce 2008 v Kolíně nad Rýnem jasně řekl, že turecké migranty považuje za svůj islamistický výsadek v Evropské unii. Proto se nesmějí integrovat - „Rozumím vaší senzibilitě, jíž projevujete vůči asimilaci, velmi dobře. Nikdo od vás nemůže očekávat, že se asimilaci podrobíte. Neboť asimilace je zločin proti lidskosti.“ Je dobré si připomenout, jaké názory ve vztahu k muslimským přistěhovalcům do Německa měl turecký prezident Erdogan, který dnes prostřednictvím migrační krize vydírá nejen Evropskou unii, ale i své spojence v NATO.

http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/independent-nemci-potrestaji-merkelovou-za-migranty/

The Independent předpovídá německá kancléřka Angela Merkelová a její Křesťanské a demokratické unie utrpí porážku ve volbách. Podle novinářů se jí voliči pomstí za záplavu přistěhovalců do Německa.

Řešení migrační krize podle Times: Odeslat uprchlíky do války!

Řešení migrační krize podle Times: Odeslat uprchlíky do války!

Evropa potřebuje k řešní migrační krize vytvořit Cizineckou legii, která by mohla být využita v horkých místech pro vedení bojových operací, píší The Times. A zabila by tak jednou ranou hned několik much.http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/reseni-migracni-krize-podle-times-odeslat-uprchliky-do-valky/

Kromě toho autor článku tvrdí, že Evropská zahraniční legie by byla také levná, protože jeho vojáci by nepotřebovali pohodlí, které jsou evropské země nuceny nabízet svým občany, aby je nalákaly do armády. U vojáků legie by byly nízké mzdy, a základní vybavení. Neměla by být high-tech armádou. Peníze budou vynaloženy především na vzdělávání, dopravu a jídlo.


Vytisknuto z www.week.cz dne 29.04.2024 05:16
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-politika/read.php?1,901743,1361156#msg-1361156