Re: Islám

Autor: drahus, Datum: 21.11.2007 16:01

Se zahalením tváří je to asi dané tím, ve které zemi ženy žijí. V našich lázních jsou většinou z Kuwajtu a ještě několika arabských zemí a ženy jsou zahalené burkou a některé mají i v otvorech pro oči síťovinu. Přijedou-li z Beninu nebo jak se to píše, jsou bez zahalených tváří, mají pouze šátky na hlavě. Šátky na hlavě mají také služebné, ty nemusí mít burku, protože jsou to indky nebo pákistánky a mají jinou víru.

Nevím, jak žijí doma, ale zde jsou scchopni se vykadit i ve výtahu (chodí naostro ) a do lázní odmítají jezdit jiní hosté, protože je všude kole neuvěřitelný bordel, který město ani lázně nejsou schopni uklízet a to ne proto, že by na to kašlali, ale nestíhají.

Mí poslední hosté (minulý rok) byli takoví, jak říká Anavi. Milí, velmi slušní a čistotní, ale to bylo za sedm let poprve......

Jinak po jejich odjezdu všechny koberce vyhodit, všechny prochcané matrace vyhodit, všechno nádobí zničené - totálně spálené - vyhodit, vymalovat celý byt, to je jasné.....mám pokračovat?

A proč jezdí do lázní?

Kvůli tomu, aby zůstaly v rodině peníze, tak se dopouštějí incestu, což je u nich povolené a mají velmi postižené děti ( máme speciální lázně pro děti -pohybové ústrojí.)


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 15:25
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-islam/read.php?1,32372,34425#msg-34425