Re: Zkušenosti s reklamací

Autor: drahus, Datum: 11.07.2008 15:45

Dámy a pánové, dneska mi spadla čelist!

Před měsícem jsme si koupili v Tescu nový nadzemní bazén, protože jsem chtěla o něco málo větší, než byl původní. Je to ten s nafukovacím kruhem nahoře, samonosný.

V Tescu byla akce, že bazén, v mírách, které jsem chtěla, měli bez ničeho za 999,- Kč. Protože vše ostatní máme, všetně pískové filtrace, bylo to to pravé ořechové, co jsme si přáli. Doma napustili a jak začala vedra, také jsme ho pěkně využívali.

Najdenou se stalo, že kruh, který v podstatě bazén drží, přestával mít na jižní straně pevnost, kterou měl mít, vytáhl se vedrem a voda se přes jeho okraj začala přelévat....

Nelenila jsem a zavolala do Tesca, kde mi řekli, že ho mám přivézt..... (V bazénu je 6m3 vody!)

To se mi nelíbilo a tak nastoupil fotoaparát a poslala jsem fotky rovnou ne do Ústí nad Labem, ale do Prahy i s tím, že kdo mi zaplatí drahou vodu o kterou přijdu, budu-li ho muset vypustit a vracet a že cena vylité vody je, jako půl ceny bazénu a měsíční termín reklamace znamená, že ho již nevyužijeme.....

Vyměnili jsme si pár mailů a věci dostaly spád. Volali mi z Ústeckého Tesca, kde byl bazén koupen, že si mám přijet pro nový s účtem a mám-li prázdnou krabici, tak i s ní.

Starý bazén mi nechali, dali nový a k němu poukázky na nákup v hodnotě 6m3 vody. (450,-Kč) Záruční doba běží od dnešního dne, kdy mi dali nový bazén.

Naajednou to šlo a jak velkoryse.

 

Galerie:
_mg_8252.jpg _mg_8257.jpg
Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 07:45
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zkusenosti-s-reklamaci/read.php?1,2924,97900#msg-97900