Re: Kocovina

Autor: oxylife, Datum: 22.04.2013 11:18

Kyslik a kyslikova terapie resi problem. Oxylife - Vse o kysliku. Kyslikove koncentratory, kyslik v plechu, kyslikove barokomory... Vice na oxylife cz a oxyobchod cz Oxygen for Life

..

Hovořit sáhodlouze o negativech přílišné spotřeby alkoholu asi nemá smysl. Kdo z nás nezažil dlouhé párty v uzavřených a špatně větrancýh bytech, barech či restauracích a následně pořádnou "kocovinu"? I v tomto případě je však velkým pomocníkem kyslík, který je 100% lepším řešením na podobné stavy než prášky proti bolesti hlavy.

Alkohol je zkázou pro každou živou buňku.

Jeho základem je ethylalkohol, neboli vinný líh. Za 5-10 minut po požití se alkohol vstřebává do krve a rozpustí se v celém lidském těle, kde se rychle spaluje a připravuje tak tkáně o kyslík a vodu. Buňky organismu se tím pádem smršťují a jejich životní funkce se porušují. Alkohol způsobuje degeneraci jater, ledvin, srdce, cév a jiných orgánů, v první řadě ovšem ničí nervový systém. Nejvíce je jeho ničivým účinkem zasažen mozek, což se vysvětluje tím, že mozkové buňky nemohou plnit svou funkci bez účasti kyslíku. Mozkové buňky rovněž obsahují mnoho tukových tkání, které lehce vstupují do chemické reakce s alkoholem a částečně se v něm rozpouštějí. Kvůli této schopnosti je alkohol přiřazován ke specifickým nervovým jedům či drogám. Jako první v důsledku jeho požití odumírají ty mozkové buňky, které jsou odpovědné za myšlení, vědomí a slušné chování člověka ve společnosti.

Kyslík napomáhá vylučování toxinů a jiných škodlivých látek vzniklých pod vlivem alkoholu. Neznamená to, že kyslík je univerzální spása, ale jistě zaručuje vysokou účinnost!


Vytisknuto z www.week.cz dne 18.05.2024 11:48
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-kocovina/read.php?1,16750,960149#msg-960149