Re: Moje vtipy ...

Autor: Mona, Datum: 23.11.2012 20:33

Rudo...takový výcuc...malý. grinning smiley


A jednu perličku ze školních lavic: Včera byl sloh a povídali jsme si (jak jinak) o vánočních zvycích, co dělají na Štědrý den atd. A Daniel spustil: ,,Tak nejdřív se vykoupou naši.....´´ (Rom, jo).

Daniel má další perlu. Při pracáku jsme vyráběli ozdoby na stromek a zdibili si třídu a Dan prý, jestli může udělat ,,pičku´´ na stromeček. Neumí totiž ve svých 16 letech říct špičku.

Kolegyně na angličtinu - žáci ji oslovují Missis teacher. Kromě jednoho, ten oslovuje missis ,,píčr´

No nic...chechtáme se tomu...a vysvětluje (ona). Asi je to marné...to je ten, jak neumí říct ,,špička´´ a pokaždé mu z toho vyleze něco jiného.

Ještě přidám: děcka si píšou do ŽK datum, předmět a látku, učitelka doplní známku a podpis. A kolegyně říká: Napište si D - opakování. A děvčátko napsalo: D - oplodňování.

Včera šel jeden žák od doktora, přišel se mi omluvit, proč není ve škole a povídá....,,že ho bolí ŽÁBRA...´´ (překlad - žebra)

Není to tedy výrok, ale pobavila mě dnes reakce jedné žačky. Dělala bambule....když měla ,,namotáno´´, přišla s tím za mnou, co jako s tím dál. Vzala jsem nůžky a začala jsem rozstříhávat...a ona se děsně vyděsila a vyjekla: ,,Paní učitelko, co blbnete´´...

Několik perel z naší školy:

5.roč:

Brambory k nám dovezl Kristus Kolumbus.

 

9.roč:

Písemná práce z občanské výchovy. Otázka - popiš alespoň jeden názor na vznik světa (brali jsme tři - vědecký, svět stvořil Bůh, za všechno můžou mimozemšťani - a že každý má právo věřit čemu chce). Odpověď: Eva a Vašek.


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 22:42
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-moje-vtipy/read.php?1,876975,878814#msg-878814