Předváděcí akce, půjčky na cokoliv a jiné podvodné záležitosti

Autor: Anavi, Datum: 30.10.2011 17:34

Dost jsme toho už probrali v diskuzi Potřebujete si zanadávat?, na návrh Trixinky to téma dávám ještě zvlášť, kdyby k tomu měl někdo nějaký postřeh do budoucna, aby se dalo snadněji navázat.

 

Nově jsem teda zjistila, že nejde o "vymývání mozků" pouze na předváděcích akcích, ale hitem současné společnosti je "půjčí nám na cokoliv, na úroky nehleďme" eye rolling smiley. Lidi, berte rozum do hrsti a nepůjčujte si u nebankovních subjektů!!!!!! Postupem času se z toho vyklube lichva jako řemen a nemáte už cesty zpět.

Mamka mi dneska líčila, jak byla včera vyšokovaná, když volala na telefonní linku, přes kterou byly nabízeny půjčky a paní na druhém konci ji familierně sdělila: No příjmy vaší sousedky nedosahují potřebné výše, abychom jí mohli dát oficiální půjčku, ale máme tu jednoho pána, říkáme mu "zlatíčko" a ten půjčuje v těchto případech vlastní prostředky! V tu chvíli jí mamka švihla s telefonem... To si myslej, že jsou lidi úplní debilové, s prominutím??? Asi jsou eye rolling smiley, protože včera jsem na toto téma prolezla internet a nechápala jsem, kolik lidí naletí, kolik lidí pošle předem třeba pět tisíc naprosto neznámému člověku s tím, že mu zpracuje návrh půjčky a splátek. To, že se ten člověk během pár týdnů ztratí z povrchu zemského, zřejmě už nemusím dodávat. confused smiley sad smiley thumbs up

A mimo jiné - úplně nechápu, kde člověk, který je finančně na dně a potřebuje půjčku - těch 5 tis. Kč sebere... To si je půjčí od nějakého důvěřivce ze svého okolí?


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 19:43
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/predvadeci-akce-pujcky-na-cokoliv-a-jine-podvodne-zalezitosti/read.php?1,662125,663142#msg-663142