Re: Potřebujete si zanadávat?

Autor: Anavi, Datum: 29.10.2011 17:51

Arturko, oni hlavně argumentují tím, že ta SLEVA je časově omezená. Že musí podepsat v tu chvíli nebo ztrácí na slevu nárok!!!

Třeba když taťka kupoval ty pánve, namluvili mu, že běžná cena je pět tisíc, ale on že "vyhrál" slevu dva tisíce či jaký nesmysl... A pokud je chce za 3 tisíce, musí podepsat hned. Mamka do toho zasáhla tím, že je nepotřebují a pan manažer nebo jak si ti hajzlové říkají, na ni před všemi vyjel, že je snad její manžel svépravný a ať se do toho obchodu neplete!!!! angry smiley angry smiley angry smiley angry smiley Prostě lidský odpad thumbs up

Ale jak jsem psala výše, s mamkou jsme si vzala každá jednu a aspoň je používáme. A není ta cena zase natolik závratná, že by to nějak zcela narušilo chod jejich domácnosti. Navíc jsou na to dva. Ale ta paní, o které píšu výše, je sama, bere drahé léky, platí v jednom drahý nájem v bytě, takže u našich brečela, že si musí vzít dvě půjčky se staršným úrokem, aby mohla uhradit dluh a nikde ji nepopotahovali po soudech, ale zároveň, když bude splácet ty dvě půjčky, tak nebude mít buď na nájem nebo na léky... a prostě bude v celkem neřešitelné situaci. BY mě zajímalo, zda si ti kravaťáci vůbec uvědomují, do čeho ty lidi mohou přivést...do jaké bezmoci. Kvůli tomu, aby se pak mohli na těch svých mítincích bít v prsa, že jsou nejlepší prodejci. Ble.

Chápu, že každý se musíme živit nějak, ale to bych radši fakt šla zametat chodníky, než toto. Bych měla aspoň dobrý pocit, že zútulňuji své okolí. Ovšem cizopasit na někom, to bych opravdu nemohla :(.

Kdyby to za ty prachy aspoň fungovalo!!! Ale když je to šunt, co pak s tím??? Na netu je desítky inzerátů starých třeba i dva roky. Nabízí se to z původních 30 tis. za dva a ani za ty dva tisíce ten krám nikdo nechce. nono smiley Vysvětlí mi někdo, proč takovou věc vůbec někdo vyrábí??????????????????????? eye popping smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 28.04.2024 04:00
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-potrebujete-si-zanadavat/read.php?1,662125,662138#msg-662138