Re: Co jste se kde dočetli zajímavého...

Autor: jaja99, Datum: 03.06.2011 16:43

Stavím se k většině zpráv co chodí mailem ostražitě, ale tohle se zdá, že by mohlo mít něco málo do sebe a na Hoax.cz jsem to nenašla. Tak jen tak pro zajímavost a zamyšlení. Pokud se to objeví v hoaxech vymažu to.

 

 

Naložte s touto informací dle svého uvážení... ale možná na tom něco je....
Střevní epidemie není z okurek, ale ze sopečného prachu!!!
Nevím, co si o tom myslet, ale je to zajímavé...
Stejně jako vloni v březnu provází letošní erupci islandské sopky Grimsvötn (prozatím "jen" na území Německa, Nizozemska, Dánska a Velké Britanie) lékařům nepochopitelná "epidemie" střevních potíží, která dle popisů opět takřka přesně odpovídá otravě sopečnými plyny. Jejich složení může být samo sebou letos lehce odlišné, ale to neznamená, že nám hrozí "jen" zasažení sopečným popelem (popel dorazil na území ČR ve středu a čtvrtek, pozn. redakce). Opět jen stěží lze identifikovat původce (vždy se nějaký dá nalézt), ale hlavně ony krvavé průjmy znamenají vyšší agresivitu plynů. "Střevní chřipka" opět nereaguje na antibiotika (jak jinak, když jde o chemické poleptání sliznic). Stejně jako vloni média zajímají především ekonomické důsledky a chaos v letovém provozu. Na ochránění zdraví si každý sám budeme muset najít návod samostatně...
K čemu je na "svém" místě nejvyšší hygienik, když jeho zprávy jsou srovnatelné s komikem roku?
V některých loňských zprávách o "epidemii střevní virózy" se jasně hovořilo o neúčinnosti standardních léků na průjem (vč. Endiaronu, který je takřka 100% spolehlivým stavidlem) - ovšem to lze vidět právě u průjmů, způsobených intoxikací, nikoliv infekcí. Tělo se při otravě správně snaží o detoxikaci touto cestou a stavět průjem by bylo v tomto případě kontraproduktivní...
Naše tělo je moudré a zastavit potřebnou detoxikaci jen tak nenechá. Příznaky otravy sloučeninami fluoru, chloru a sirnatými aerosoly si může každý najít na netu... !
Prosím dejte (samosebou dle Vašeho zvážení) informaci volně dál ať lidé nepanikaří s epidemií a nebaští zbytečně chemické léky, které nemůžou zabrat....!!!!!
Poznámka: Proč není střevní viróza ve Španělsku? Tam se okurky nekonzumují?
Zřejmě to nebude ten pravý důvod!!!


Vytisknuto z www.week.cz dne 07.05.2024 05:02
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-co-jste-se-kde-docetli-zajimaveho/read.php?1,23582,603404#msg-603404