Domov duchodcu

Autor: Didi, Datum: 21.01.2008 14:18

Zacínám mít docela problém s otcem. Bydlí v samostatném byte v baráku, kde bydlí jeste muj brácha s manzelkou, já tam obcas dorazím. S bráchou nevychází vubec, takze tam není nadeje na pomoc, já bych mela právo, po tom co mi provedl taky na nej kaslat, nicméne to nechci udelat.

Bude mu 72 a ted jsem se dozvedela, ze zacíná ponekud bláznit. V sobotu volal svagrovou, ze mu lezou ze zásuvky hadi , na pude je chlap, elektromer se tocí, i kdyz stojí,apod. Takze to vypadá, ze uz asi dlouho nebude moct být sám. Nepripadá v úvahu, abych ho vzala k sobe, nejen kvuli malému bytu, barák zatím není, ale i kvuli tomu, ze jsem v zahranicí a nevím, jak bych to delala s doktory, tady by ho nikdo nepojistil a tudíz neosetril atd.

Tudíz, jediné schudné resení: DD. problém není ovsem jen v sehnání místa, ale i v tom, ze on tam dobrovolne nepujde.Napadá mne jediná moznost, az to uz nebude schudné. Zbavení svéprávnosti. Nemohu prece dopustit, aby vyhodil eventuelne do vzduchu barák nebo se mu neco stalo. jiank ho tam asi nedostanu.

Nemáte nekdo s tímto problémem zkusenosti?sad smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 27.04.2024 12:53
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/domov-duchodcu/read.php?1,45589