Re: Tunely v našem okolí......

Autor: Ram, Datum: 12.05.2010 13:36

iriska napsal(a):

A teď do firmy pustil někdo 4 holčiny a prodávaj tu po kanclech kytičky za 20,- proti rakovině. Z toho se mi dělá taky zle. Nevím jestli je to pravda, na rakovinu prý z toho jde 5,- a to ostatní někomu do kapsy, Tohle teda nepodporuju!!!

 

Tak boj proti rakovině zas já podporuji! A nejen já. Vedu k tomu i své děti. Vloni například obě prodávaly kytičky. Letos ta mladší nemůže, protože marodí...

Nejvíce dobročinnosti obyčejných lidí škodí podvodníci, kteří na ní parazitují a pak taky výkřiky přesně toho typu, cos tady předvedla ty irisko: "Nevím jestli je to pravda, na rakovinu prý z toho jde 5,- a to ostatní někomu do kapsy, Tohle teda nepodporuju!!! "

Pokud mohu mluvit za sebe tak, když nevím, držím pusu a nešpiním práci tisíců dobrovolníků, kteří vyberou pro dobrou věc hromadu peněz. (Na druhou stranu je dobré, když ti co nevědí tu pusu nedrží. "Mlčící hlupák, se těžko pozná," říkával Miroslav Horníček.) Dovolil bych si upozornit, že dvacetileté působení Ligy proti rakovině a osobnost jejího zakladatele pana profesora Dienstbiera je pro mne dostatečnou zárukou, že vybrané peníze budou účelně využity i navzdory těm co tohle teda nepodporují a dělá se jim z toho zle!!!

Myslím, že my doma zas pár kytiček budeme mít flower smiley flower smiley flower smiley.


Vytisknuto z www.week.cz dne 05.05.2024 03:31
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-tunely-v-nasem-okoli/read.php?1,390571,390647#msg-390647