Re: Nevysvětlitelné aneb přístroje mají duši :D

Autor: Hanule, Datum: 23.11.2007 09:31

To se vr, že mají duši smoking smiley . Amee, mně loni koncem roku odešel stařičký, snad deset let starý, cd přehrávač, tak jsem si povzdychla, chvíli poslouchala ticho, no a poté si na internetu objednala nový. Hm.. pochopitelně (však píši, konec roku!!) volali z netobchodu, že se moc omlouvají, dodávka bude opožděna, protože právě probíhají inventury. Řekla jsem, nic se neděje, počkám. Už nevím, jak to bylo dál, nějak dlouho si nevzpomínali, tak jsem je uháněla nebo se ozvali sami, to je jedno, ale nakonec mi zavolali s verdiktem, že u vybraného modelu výrobce pozastavil výrobu a teprve na přelomu zimy a jara se bude rozhodovat, zda bude obnovena, nebo model definitivně končí. A že prý jestli si chci počkat, či chci některý z alternativních, co mi nabízejí. Ty vytoužené parametry v poměru k ceně neměl ani jeden, takže jsem rezignovala a prohlásila, ať tu objednávku tedy vystornují, že si případně objednám pak znovu, a znechuceně se na nějakej blbej cédépřehrávač vykašlala. Celej rok poslouchám hudbu jen v autě nebo na počítači!

Někdy kolem poloviny října jsem zase odvážela odpad do sběrného dvora, tak jdu tak v zamyšlení kolem toho zaprášeného nebožáčka a říkám: Tebe bych měla vzít taky, co? A jaksi z nostalgie jsem do něj vložila náhodně vybrané cédéčko. A on ho načet.. a následně bez problémů přehrál a další a další a další. Taky mě to překvapilo, potěšilo, valila jsem oči. Ani ne tak, že nepořizuju nový, s tím už jsem se smířila, ale ten zázrak, že se mu chtělo a že se tak stalo.

Suma sumárum, není na tom nic světoborného, prostě si po deseti letech pilné práce a věrné služby vybral rok volna, já se mu vůbec nedivím, ani náhodou bych nemakala takhle dlouho v kuse jak magor, a to navíc nejsem ani pilná, ani věrná. grinning smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 13:41
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-nevysvetlitelne-aneb-pristroje-maji-dusi-d/read.php?1,34574,34753#msg-34753