Mluviči ze spaní

Autor: Stano, Datum: 06.11.2007 21:16

Co vtipného jste kdy slyšeli nebo sami vykládali ze spaní? K založení této rubriky mě inspiroval asi 10 minut starý zážitek:

 

Sedím, píšu mail, když najednou slyším z obýváku, kde právě spí můj muž, strašný zvuky. Původně jsem myslela, že s odpuštěním hrůzostrašně prdí, pak jsem se vyděsila, že se mu něco stalo. Inu vlítnu tam a koukám - on to vyluzoval ze spaní. Takový bručení, mručení, chrčení a vrčení dohromady. Vybafla jsem hrůzou "co děláš?" A on "no co, vrčim! Jsem robot, tak vrčim, ne?" Pak už probrán říkal, že byl třicetimetrovej robot, kterýho se nikdo nebál, tak začal vrčet, i když mu to bylo zpočátku trapný, ale odhodlal se - aby se ho lidi báli. Zabralo to - dali se na prej na útěk:-)

 

A to ještě včera, když jsem o půlnoci ulehla, začal chrápat. Zamlaskám, jednou, dvakrát, potřetí, a pak to přišlo: "No joo, co furt máš? Co furt do mě hučíš? To je furt něco, a ani si kvůli tobě nemůžu vzít ředkvičku!"

 

Asi před měsícem jsem zase v noci s maximálním údivem pronesla "prosim tě, proč máš na hlavě ten kýbl?" Bránil se, že žádnej kýbl na hlavě nemá, kontrovala jsem "ještě před chvílí si mě s ním škrtil, tak se nedělej". eye popping smiley

 

Ale jinak se máme docela rádi, fakticky drinking smiley .


Vytisknuto z www.week.cz dne 02.05.2024 22:20
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/mluvici-ze-spani/read.php?1,31066