Re: Zkušenosti s tajemnem

Autor: Lotynka, Datum: 28.01.2009 10:11

Nestačila jsem diskusi přečíst celou, ale moc ráda se taky přidám. Mám takových zážitků mnoho. Ani je nevyhledávám, prostě to jen tak přijde...

 

I u nás v švp se tenkrát pomocí písmenek na velkém papíru s označeným talířkem šipkou vyvolávaly duchové. Já jsem se toho nezůčastnila. Holčiny co ale vyvolávaly dělaly strašně důležitý. Jednou se ale z pokoje ozval hluk. Holky vyšly ven a všechny dost plakaly vypadalo to jako dobré kino. Ale myslely to vážně..., prý vyvolaly vládce temného podsvětí ( jméno si pamatuju, ale psát ho nebudu ) A protože je rozloben přijde si pro jednu z nich. Tenkrát jsme byly celé patro dost v šoku a každé z nás nahnaly hroznej strach. Já celou noc skoro nespala a když jsem usnula, zdálo se mi jak se ke mě blíží nějaká osoba v černém plášti s kapucou.... strach udělal své. Ráno když jsme se všechny probudily jsme, ale zjistily něco divného. Kříže ve kterých některé hledaly spásu, které jinak nosily na parádu, protože to bylo hipies... se skrátka rozpadli. Jeden z korálků se rozsypal a jinému upadlo to očko na pověšení.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Já jsem už asi ve třinácti vyvolávala duchy u mé sestry v bytě. Ze strašidelné atmosféry opadlo. Ptala jsem se jestli je dál se svými příbuznými se kterými žil... prý ne (?)

Asi každá duše jde potom jinam... nevím. Dost o tom někdy přemýšlím.

Za pár dní ale sesra nemohla usnout strachy. Slyšela strašné rány v kuchyni, prý měla všechny hrnce do jednoho z linky vyházené. Její růžový porcelán, který měla naskládáný v poličkách se od té doby některé dny v roce sám celý otočil. (????)

 

 

Moje babička umřela když mi bylo 6 let. Maminka o ní se mnou nemluvila. Vím jen že si občas se sestrou o ní povídali, že se jí o ní zdá.

Jednou se mi o ní zdálo. Usmívala se na mě, na rameni měla našeho anduláka a pak odešla. Anduláček do dvou dnů umřel. Vypadalo to že si pro něho babička přišla. Horší ovšem bylo, že jsem měla hroznou potřebu neustále celej sen vyprávět... a pak to přišlo, řekla jsem i to co měla babička za oblečení. Maminka z toho tenkrát byla dost špatná a nemohla tomu uvěřit.

Vyšlo totiž najevo že ve zmiňovaném oblečení babičku pohřbili... A jak jsem to mohla vědět?

 

 

Dlouho se mi o babičce nezdálo, možná proto že na ní nemyslím a tyto sny byly vyjímka a možná i návštěva z tajemna. Kdo ví...

Po smrti babičky moje maminka přestala komunikovat s jejím nevlastním otcem, který s babičkou žil.

Když babička umírala zachoval se k ní dost hrubě a to moje maminka nemohla spolknout. "Děda" žil ještě dlouho, ale je to tak 6 let zpátky, kdy se mi zdál hodně divnej sen a snad nejhorší co jsem kdy měla. Byl tak živej. Zdálo se mi že bydlím u rodičů a někdo zvoní... vykouknu z okna a tam stál "děda" na sobě měl ten babičin kostým ve kterém jsme babičku pohřbili!!! A povídá, že nutně potřebuje mluvit s mojí mámou. Ta odmítá a mluvit s ním nechce. Strášně křičí, klečí na nohou a lomí rukama. Kolem projíždí autobus co zastaví. On do něj vejde a tam mu lidé říkají, "TADY MÍSTO PRO VÁS NENÍ"

Po probuzení z toho snu volám ihned mojí mámě. Ta se mi ještě ten den ozve s tím, že skutečně její nevlastní otec zemřel.

Otázkou pro mě je proč měl ten kostým???? A kam ten autobus jel???

 

A nakonec něco srandovního grinning smiley grinning smiley grinning smiley

 

Zkoušeli jsme hypnózu. Taková hypnóza je fakt sranda. Každej si vymýšlí. Bylo to se zaměřením na minulé životy. Když ale v tom polospánku vám řeknou " A teď se podívejte na své nohy" Já viděla kulový a pak se to začalo ostřit... černý nohy... grinning smiley Nic víc sem neviděla.

 

Takže děsná sranda že v minulém životě jsem někde běhala bosá a hlavně byla jsem "ČERNÁ"

Potom mi tata říkal jo holka, vždyť si tu nedávno říkala támhle jsem byla. To byla reklama na kafe. Běhal tam nějaký černoch a ukazovali tu krajinu a já jistě prohlásila, že tam to znám. grinning smiley

Ne vážně jsem ten pocit měla. I když v africe jsem v životě nebyla. Takže sranda, že jsem viděla jakési černé nohy a prohlašuju, že v africe to znám. Potom maminka přinesla krabici s fotkama a tam to na mě vykouklo po třetí.

Já na pár fotkách, jako malá s pytlíkem od kávy se zabořeným nosem.Prej jsem si je schovávala do krabice od bot a denně jsem k nim čuchala.

 

Sběračka kafe jsem asi byla. A nebo je to jen náhoda??? grinning smiley winking smiley


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 17:05
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-zkusenosti-s-tajemnem/read.php?1,5191,176973#msg-176973