Re: O všem a o ničem, ale ne o kytkách

Autor: babkaela, Datum: 04.05.2024 22:47



alenak napsal(a):

Jé Elo, tam bych jela taky, ve Strážnici jsem nikdy nebyla, užij si to. flower smiley

Jsem přihlášená 26,4. na výlet do Kouřimi, skanzen s barokními stavbami. Chodím na virtuální universitu 3věku, u nás na obci. Chodí nás ale málo, 10. Tak máme téma výletu ke kurzu - Každodenní život v barokních Čechách a na Moravě. Prý z 5obcí okolních dohromady. Autobus hradí mikroregion, zaplatíme si vstup a to se ještě někteří divily... bez komentáře. A 27. snad zvládnu se zahrádkáři Floru. Říkám, dokud můžu chodit, život je krátký. winking smiley Na podzim už máme objednán další cyklus přednášek na téma čínská medicína a byliny v Čechách, tak jsem zvědavá. smiling smiley

Alenko, jaké byly zájezdy? Že se někteří divili, že zaplatíte vstup se nedivím, máme tady taky takové. A závidím docela takovéhle aktivity. A snad i ten výlet do Číny vyjde winking smiley.

Regi, díky za tip co mám ze Sunnentoru komu dovézt flower smiley .

Náš nejstarší (syn, ne dědek) vyvezl dnes na výlet neteř na výstavu NO do Zlechova, původně měl jet i Tonytáta, zasekl se, že má jinou práci. Jeho chyba, jeho boj, bylo to plánováno jako překvapení k jeho 45. Ti dva se totiž před výstavou zastavili tady https://www.kovozoo.cz/galerie/ ... oba mají zažitek když ne na celý tak aspoň na půl života. Byli tam těsně po otevření, tak skoro dvouhektarový pozemek si prošli bez ostatních lidí (nevím, zda strejda, jakoždo strojař, svářeč a já nevím co ještě si neužil víc než Tonda, ale Tonytáta by so to užil hoooodně), na výstavu přijeli téměř v půlce .. hmm, opět zážitek ... spousta lidí se znají, když se Tonda (holka) někde opozdí, zapomene s koukáním na psy, ptají se strejdy, kde má syna (pubertální oblékání). No nic, ona nutně potřebuje dlouhostrstého NO, celočerného, ještě před chvílí řešila s tátou jak udělat, aby na jejich novém domě a zahradě mohl bydlet. Snad ji to přejde please smiley .


Vytisknuto z www.week.cz dne 19.05.2024 06:46
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-o-vsem-a-o-nicem-ale-ne-o-kytkach/read.php?1,35989,1635678#msg-1635678