Re: Pochvalte se, nikdo to za vás neudělá

Autor: tak63, Datum: 05.01.2024 22:31



Anavi napsal(a):

Kájo, je těžké, když je zahrada u baráku a člověk nemůže, to je jasné. Ale já si nějak trochu myslím, že další generace bohužel NIC NEMUSÍ. confused smiley Zní to asi hodně tvrdě, ale já třeba počítám s tím, ........................................................................pokud bych začala uplatňovat nějaké donucovací prostředky-"potřebuji, měly byste, očekávám", aby mě včas upozornily. winking smiley grinning smiley

Anavi, TAK to je. Snažíme se už několik let si dělat zahradu bezúdržbovou. Tzn., že jsem zlikvidoval všechny živé ploty, volba rostlin, záhony minimálně (jahody) a skleník.

Barák jsem stavěl 3 roky a co bude po nás? Děti mají svoje bydlení a žijou i pracují v Praze. Prostě to asi prodají, protože nevěřím, že by to jezdily udržovat, když už nyní jim jezdím já udržovat to jejich, aby to trochu vypadalo. To je život.

TAK se taky trochu pochválíme. Včera jsme se po promaroděnejch svátcích urvali k tomu, abychom slepili a naplnili vánoční cukroví grinning smiley. No a svět se taky nezbořil a země se točí dál.

Holky, držte se a buďte zdravé co nejvíce. Asi TAK.


Vytisknuto z www.week.cz dne 03.05.2024 15:26
Adresa příspěvku: https://www.week.cz/re-pochvalte-se-nikdo-to-za-vas-neudela/read.php?1,341521,1631059#msg-1631059